著名医師による解説が無料で読めます
すると翻訳の精度が向上します
それは主食と考えられていますが、イネの摂取量は、特に糖尿病患者にとって、デンプンの含有量のため、その生理学的有用性について深刻な議論の下にあります。しかし、イネの2番目の主要成分であるイネタンパク質は、新たに発見された機能について最近注目を集めていますが、これは以前は不明でした。植物タンパク質であるイネタンパク質は、脂質代謝と糖尿病およびその合併症、腎症、脂肪肝臓および骨粗鬆症に関する複数の有益な機能を示しています。EndospermとBranのイネタンパク質は、それぞれ白米の成分と未使用の玄米の生成物であり、人間の健康に役立つ成分です。
それは主食と考えられていますが、イネの摂取量は、特に糖尿病患者にとって、デンプンの含有量のため、その生理学的有用性について深刻な議論の下にあります。しかし、イネの2番目の主要成分であるイネタンパク質は、新たに発見された機能について最近注目を集めていますが、これは以前は不明でした。植物タンパク質であるイネタンパク質は、脂質代謝と糖尿病およびその合併症、腎症、脂肪肝臓および骨粗鬆症に関する複数の有益な機能を示しています。EndospermとBranのイネタンパク質は、それぞれ白米の成分と未使用の玄米の生成物であり、人間の健康に役立つ成分です。
Although it is considered a staple food, rice intake is under serious debate for its physiological usefulness, especially for diabetic patients, because of starch content. However, rice protein, the second major component of rice, has gained attention recently for its newly-discovered functions, which were previously unknown. Rice protein, a plant protein, shows multiple beneficial functions on lipid metabolism and diabetes and its complications, nephropathy, fatty liver and osteoporosis. Rice proteins of endosperm and bran, an ingredient of white rice and an unused product of brown rice, respectively, are valuable components for human health.
医師のための臨床サポートサービス
ヒポクラ x マイナビのご紹介
無料会員登録していただくと、さらに便利で効率的な検索が可能になります。