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Nutrients2019Oct03Vol.11issue(10)

牛乳と乳製品の消費量と栄養摂取量の日本の成人の栄養摂取量との関連:2016年の国民健康栄養調査の分析

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文献タイプ:
  • Journal Article
概要
Abstract

通常の食事中の乳製品の消費は、食事摂取の全体的な品質を改善するために重要かもしれません。この研究の目的は、2016年の国民健康栄養調査からの1日間の乳製品の摂取量に基づいて、乳製品の摂取量に従って乳製品の摂取量に従って乳製品の摂取量に従って違いを評価することを目的としています。栄養の妥当性は、日本の2015年の食事基準摂取量に基づいて決定され、2つの目標があります。ライフスタイル関連の疾患を防ぐための暫定的な食事目標(DG)と推定平均要件(EAR)です。乳製品の消費によると、参加者は3つのグループ(牛乳、その他の乳製品、または非乳製品)に分類され、DGと耳に会っていない総数の総数を比較しました。非乳製品消費者は、乳製品の消費者と比較して、DGと耳の両方に会う可能性が低かった。乳製品の消費者は、非乳製品消費者よりも飽和脂肪のDGを超える可能性が高かった。日本の成人の乳製品消費者は、特にカルシウムの場合、非乳製品消費者よりも適切な栄養摂取量を持っている可能性が高かった。また、乳製品消費者の飽和脂肪摂取量が高いことも観察されました。これは、このグループの特定の食事パターンが原因である可能性があります。乳製品の摂取量と、日本の人口の間の食事の質への影響を決定するには、さらなる調査が必要です。

通常の食事中の乳製品の消費は、食事摂取の全体的な品質を改善するために重要かもしれません。この研究の目的は、2016年の国民健康栄養調査からの1日間の乳製品の摂取量に基づいて、乳製品の摂取量に従って乳製品の摂取量に従って乳製品の摂取量に従って違いを評価することを目的としています。栄養の妥当性は、日本の2015年の食事基準摂取量に基づいて決定され、2つの目標があります。ライフスタイル関連の疾患を防ぐための暫定的な食事目標(DG)と推定平均要件(EAR)です。乳製品の消費によると、参加者は3つのグループ(牛乳、その他の乳製品、または非乳製品)に分類され、DGと耳に会っていない総数の総数を比較しました。非乳製品消費者は、乳製品の消費者と比較して、DGと耳の両方に会う可能性が低かった。乳製品の消費者は、非乳製品消費者よりも飽和脂肪のDGを超える可能性が高かった。日本の成人の乳製品消費者は、特にカルシウムの場合、非乳製品消費者よりも適切な栄養摂取量を持っている可能性が高かった。また、乳製品消費者の飽和脂肪摂取量が高いことも観察されました。これは、このグループの特定の食事パターンが原因である可能性があります。乳製品の摂取量と、日本の人口の間の食事の質への影響を決定するには、さらなる調査が必要です。

Consumption of dairy products in the usual diet may be important for improving the overall quality of dietary intake. This study aimed to assess the difference in nutrient intake adequacy according to the intake of dairy products based on a 1-day weighed dietary record of Japanese adults from the 2016 National Health and Nutrition Survey. Nutritional adequacy was determined based on the Dietary Reference Intakes for Japanese 2015, with 2 goals: Tentative dietary goals (DG) for preventing lifestyle-related diseases, and the estimated average requirement (EAR). According to the dairy products consumption, participants were categorized into three groups (milk, other dairy product, or non-dairy), and the total number of those not meeting DG and EAR was compared. Non-dairy consumers were less likely to meet both DG and EAR compared to dairy consumers. Dairy consumers were more likely to exceed the DG for saturated fat than non-dairy consumers. Japanese adult dairy consumers were more likely to have adequate nutritional intake than non-dairy consumers, especially for calcium. We also observed a higher saturated fat intake in dairy consumers, which might be due to a certain dietary pattern in this group. Further investigation is needed to determine dairy intake and its influence on dietary quality among the Japanese population.

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