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The British journal of nutrition2020Feb28Vol.123issue(4)

肥満の個人におけるイヌリンが豊富な食物の発酵パターンを評価するためのin vitroアプローチ

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文献タイプ:
  • Evaluation Study
  • Journal Article
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
概要
Abstract

腸内微生物叢の変化は、肥満と代謝障害に関連しています。腸内微生物叢は、イヌリン型フルクタンなどのプレバイオティクス特性を備えた栄養繊維の摂取の影響を受ける可能性があります。本研究では、肥満の個人が12週間inulinに豊富なv。inulin毒食いを患っているという仮説をテストしました。両方のグループの6つの異なるイヌリンが豊富なイヌーリン豊富な野菜とイヌリン毒野のセルロースとイヌリン加水分解物の発酵を、糞便性接種でin vitroで分析しました。結果は、3週間フルクタンが豊富な食事を受けた肥満患者からの微生物叢が、治療前に同じ個人から採取した微生物叢と比較して、より多くのガスと総SCFAを生成することを示しました。低フルクタンの食事を与えられた肥満の個人は、治療を受けたグループと比較して、少ないガスを生成し、SCFAが少なくなります。本研究では、特定の生物活性代謝産物の生産を支持する肥満の個人へのプレバイオティクス介入によって得られた微生物叢発酵能力の重大な変化を強調しています。

腸内微生物叢の変化は、肥満と代謝障害に関連しています。腸内微生物叢は、イヌリン型フルクタンなどのプレバイオティクス特性を備えた栄養繊維の摂取の影響を受ける可能性があります。本研究では、肥満の個人が12週間inulinに豊富なv。inulin毒食いを患っているという仮説をテストしました。両方のグループの6つの異なるイヌリンが豊富なイヌーリン豊富な野菜とイヌリン毒野のセルロースとイヌリン加水分解物の発酵を、糞便性接種でin vitroで分析しました。結果は、3週間フルクタンが豊富な食事を受けた肥満患者からの微生物叢が、治療前に同じ個人から採取した微生物叢と比較して、より多くのガスと総SCFAを生成することを示しました。低フルクタンの食事を与えられた肥満の個人は、治療を受けたグループと比較して、少ないガスを生成し、SCFAが少なくなります。本研究では、特定の生物活性代謝産物の生産を支持する肥満の個人へのプレバイオティクス介入によって得られた微生物叢発酵能力の重大な変化を強調しています。

Alterations of the gut microbiome have been associated with obesity and metabolic disorders. The gut microbiota can be influenced by the intake of dietary fibres with prebiotic properties, such as inulin-type fructans. The present study tested the hypothesis that obese individuals subjected for 12 weeks to an inulin-enriched v. inulin-poor diet have differential faecal fermentation patterns. The fermentation of cellulose and inulin hydrolysates of six different inulin-rich and inulin-poor vegetables of both groups was analysed in vitro on faecal inocula. The results showed that the microbiota from obese patients who received a fructan-rich diet for 3 weeks produces more gas and total SCFA compared with the microbiota taken from the same individuals before the treatment. Obese individuals fed with a low-fructan diet produce less gas and less SCFA compared with the treated group. The present study highlighted profound changes in microbiota fermentation capacity obtained by prebiotic intervention in obese individuals, which favours the production of specific bioactive metabolites.

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