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European journal of pediatrics2020Apr01Vol.179issue(4)

毎日の焼き卵の摂取量は、卵アレルギーの子供の生卵に対する耐性の発達を加速する可能性があります

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文献タイプ:
  • Journal Article
概要
Abstract

最近の研究では、焼き卵(BE)に耐える卵アレルギーの子供は、それを容認しない子供よりも卵アレルギーを上回る可能性が高いことが示唆されています。答えられるべき問題は、他の形態の卵(調理済みおよび生)に対する耐性を定期的に加速するかどうかです。私たちの目的は、BEの毎日の摂取が、診断中のBEに耐えるが、それを食事から排除した患者やそれを容認しなかった患者と比較して、BE耐性患者の生卵に対する耐性を加速するかどうかを判断することでした。2008年から2014年にかけて、Complejo Hospitalio Universitario ACoruñaの小児アレルギーユニットでIgEを介した卵アレルギーユニットと診断されたすべての子供の回顧的分析を実施しました。診断時に、33人の患者が容認され、毎日の摂取を維持し、16人の患者が容認され、それを避けるために推奨され、21人の患者が容認しませんでした。毎日の摂取を維持した患者は、他の2つのグループよりもかなり早いより早く生卵に対する耐性を達成しました(p <0.05)。•通常のベースで焼いた卵(BE)製品を消費する卵アレルギーの子供は、新しいものを耐えられない子供よりも卵アレルギーを上回る可能性が高いことが示唆されています。ダイエットは、最初は耐えられなかった患者と同様の進化を示しています。BEの毎日の摂取は、生卵に対する耐性を促進するようです。

最近の研究では、焼き卵(BE)に耐える卵アレルギーの子供は、それを容認しない子供よりも卵アレルギーを上回る可能性が高いことが示唆されています。答えられるべき問題は、他の形態の卵(調理済みおよび生)に対する耐性を定期的に加速するかどうかです。私たちの目的は、BEの毎日の摂取が、診断中のBEに耐えるが、それを食事から排除した患者やそれを容認しなかった患者と比較して、BE耐性患者の生卵に対する耐性を加速するかどうかを判断することでした。2008年から2014年にかけて、Complejo Hospitalio Universitario ACoruñaの小児アレルギーユニットでIgEを介した卵アレルギーユニットと診断されたすべての子供の回顧的分析を実施しました。診断時に、33人の患者が容認され、毎日の摂取を維持し、16人の患者が容認され、それを避けるために推奨され、21人の患者が容認しませんでした。毎日の摂取を維持した患者は、他の2つのグループよりもかなり早いより早く生卵に対する耐性を達成しました(p <0.05)。•通常のベースで焼いた卵(BE)製品を消費する卵アレルギーの子供は、新しいものを耐えられない子供よりも卵アレルギーを上回る可能性が高いことが示唆されています。ダイエットは、最初は耐えられなかった患者と同様の進化を示しています。BEの毎日の摂取は、生卵に対する耐性を促進するようです。

Recent studies suggest that egg-allergic children who tolerate baked egg (BE) are more likely to outgrow egg allergy than children that do not tolerate it. The question to be answered is whether regular ingestion of BE accelerates tolerance to other forms of egg (cooked and raw). Our aim was to determine if daily ingestion of BE would accelerate tolerance to raw egg in BE-tolerant patients compared to patients who tolerate BE at diagnosis but eliminated it from their diet and to patients who didn't tolerate it. We performed a retrospective analysis of all children diagnosed of IgE-mediated egg allergy at the Pediatric Allergy Unit of the Complejo Hospitalario Universitario A Coruña, from 2008 to 2014. Seventy children were included. At diagnosis, 33 patients tolerated BE and kept its daily ingestion, 16 patients tolerated BE and were recommended to avoid it, and 21 patients didn't tolerate it. Patients tolerating BE who kept daily ingestion achieved tolerance to raw egg significantly earlier (p < 0.05) than the other two groups.Conclusion: Our data suggest that daily intake of BE in BE-tolerant children accelerates tolerance to raw egg.What is Known:• It has been suggested that egg-allergic children who consume baked egg (BE) products on a regular bases are more likely to outgrow egg allergy than children that do not tolerate themWhat is New:• Patients who tolerated BE on diagnosis and followed an exclusion diet show a similar evolution than patients who initially did not tolerate BE. Daily ingestion of BE seems to accelerates tolerance to raw egg.

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