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PloS one20200101Vol.15issue(1)

イヌイットの伝統的な狩猟からの食品中の微生物叢

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
概要
Abstract

私たちが食べる食品には、食べ物と一緒に摂取する微生物が含まれています。工業化された食品システムは、安全性の観点から大きな利点を提供しますが、人間の健康にマイナスの意味を持つ人間の微生物叢の多様性を枯渇させたとしても非難されています。対照的に、職人の伝統的な食品は、多様な食物微生物叢の潜在的な供給源です。グリーンランディックイヌイットの伝統的な食品は、自然環境で調製された動物で育てられた食品で構成されており、しばしば生で消費されます。これらの食品は、絶滅の危機にonしているものもありますが、以前は微生物学的に特徴付けられていませんでした。伝統的なイヌイットの陸上狩猟活動に由来する食品の微生物叢をマッピングしました。現在の研究に含まれる食品は、乾燥マスコックスとカリブーの肉、カリブールーメンと腸の含有量、およびカリブーの皮の幼虫の寄生虫であるすべての伝統的なイヌイット食品です。この研究は、従来の乾燥方法が乾燥を通じて微生物の成長を制限するのに効率的であることを示しています。また、結果は、カリブーのルーメン含有量が、植物の分解の可能性を秘めた非常に多様な微生物源であることを示しています。最後に、多くの寄生虫が評価された伝統的な食品の生物多様性に含まれることが示されました。総合すると、結果は、自然環境に由来する摂取された微生物と寄生虫の多様な供給源をマップします。これらの結果は、自然に基づいた伝統的なイヌイットダイエットを理解することに影響を及ぼします。これは、現代の工業化された食品システムだけでなく、今日の食事の推奨事項とは対照的です。

私たちが食べる食品には、食べ物と一緒に摂取する微生物が含まれています。工業化された食品システムは、安全性の観点から大きな利点を提供しますが、人間の健康にマイナスの意味を持つ人間の微生物叢の多様性を枯渇させたとしても非難されています。対照的に、職人の伝統的な食品は、多様な食物微生物叢の潜在的な供給源です。グリーンランディックイヌイットの伝統的な食品は、自然環境で調製された動物で育てられた食品で構成されており、しばしば生で消費されます。これらの食品は、絶滅の危機にonしているものもありますが、以前は微生物学的に特徴付けられていませんでした。伝統的なイヌイットの陸上狩猟活動に由来する食品の微生物叢をマッピングしました。現在の研究に含まれる食品は、乾燥マスコックスとカリブーの肉、カリブールーメンと腸の含有量、およびカリブーの皮の幼虫の寄生虫であるすべての伝統的なイヌイット食品です。この研究は、従来の乾燥方法が乾燥を通じて微生物の成長を制限するのに効率的であることを示しています。また、結果は、カリブーのルーメン含有量が、植物の分解の可能性を秘めた非常に多様な微生物源であることを示しています。最後に、多くの寄生虫が評価された伝統的な食品の生物多様性に含まれることが示されました。総合すると、結果は、自然環境に由来する摂取された微生物と寄生虫の多様な供給源をマップします。これらの結果は、自然に基づいた伝統的なイヌイットダイエットを理解することに影響を及ぼします。これは、現代の工業化された食品システムだけでなく、今日の食事の推奨事項とは対照的です。

The foods we eat contain microorganisms that we ingest alongside the food. Industrialized food systems offer great advantages from a safety point of view, but have also been accused of depleting the diversity of the human microbiota with negative implications for human health. In contrast, artisanal traditional foods are potential sources of a diverse food microbiota. Traditional foods of the Greenlandic Inuit are comprised of animal-sourced foods prepared in the natural environment and are often consumed raw. These foods, some of which are on the verge of extinction, have not previously been microbiologically characterized. We mapped the microbiota of foods stemming from traditional Inuit land-based hunting activities. The foods included in the current study are dried muskox and caribou meat, caribou rumen and intestinal content as well as larval parasites from caribou hides, all traditional Inuit foods. This study shows that traditional drying methods are efficient for limiting microbial growth through desiccation. The results also show the rumen content of the caribou to be a highly diverse source of microbes with potential for degradation of plants. Finally, a number of parasites were shown to be included in the biodiversity of the assessed traditional foods. Taken together, the results map out a diverse source of ingested microbes and parasites that originate from the natural environment. These results have implications for understanding the nature-sourced traditional Inuit diet, which is in contrast to current day diet recommendations as well as modern industrialized food systems.

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