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抗H。26種類の市販のエッセンシャルオイルのピロリ特性を、参照株H. pylori ATCC 43504のMIC(最小抑制濃度)測定によりin vitroで調べました。。GC-MS法と抗酸化活性による選択されたエッセンシャルオイルの植物化学分析が実施されました。フェノールレッド法を使用して、IC50(最大阻害濃度の半分)として発現したウレアーゼ活性に対するエッセンシャルオイルの効果をスクリーニングしました。MIC = 15.6 mg/Lの最もアクティブなエッセンシャルオイルは、タイム、レモングラス、シーダーウッド、レモンバームオイルでした。MIC = 31.3 mg/l-oreganoオイル;MIC = 62.5 mg/L-TEAツリーオイル。MIC = 125 mg/L-Pine針、レモン、シルバーモミ油は、菌菌効果を備えています。Urease活性は、IC50のこれらのオイルによって阻害され、5.3から> 1049.9 mg/Lの範囲でした。最もアクティブなのはシダーウッドオイル(IC50 = 5.3 mg/L)で、サブMIC濃度(MIC = 15.6 mg/L)でウレアーゼを阻害しました。統計的主成分分析により、オイルを抗Hが異なる3つの植物化学グループに分割することができました。ピロリ活動。要約すると、H。pyloriに対する5つのエッセンシャルオイル、シルバーファー、松葉、ティーツリー、レモングラス、シーダーウッドオイルのin vitroでの活動がこの論文で初めて発見されました。H. pyloriの臨床株に対して最も活発なのは、シーダーウッドとオレガノオイルでした。さらに、シダーウッドオイルは、抑制性濃度でのウレアーゼ活性を阻害しました。このエッセンシャルオイルは、Pylori療法の根絶を支える植物製剤の有用な成分と見なすことができます。
抗H。26種類の市販のエッセンシャルオイルのピロリ特性を、参照株H. pylori ATCC 43504のMIC(最小抑制濃度)測定によりin vitroで調べました。。GC-MS法と抗酸化活性による選択されたエッセンシャルオイルの植物化学分析が実施されました。フェノールレッド法を使用して、IC50(最大阻害濃度の半分)として発現したウレアーゼ活性に対するエッセンシャルオイルの効果をスクリーニングしました。MIC = 15.6 mg/Lの最もアクティブなエッセンシャルオイルは、タイム、レモングラス、シーダーウッド、レモンバームオイルでした。MIC = 31.3 mg/l-oreganoオイル;MIC = 62.5 mg/L-TEAツリーオイル。MIC = 125 mg/L-Pine針、レモン、シルバーモミ油は、菌菌効果を備えています。Urease活性は、IC50のこれらのオイルによって阻害され、5.3から> 1049.9 mg/Lの範囲でした。最もアクティブなのはシダーウッドオイル(IC50 = 5.3 mg/L)で、サブMIC濃度(MIC = 15.6 mg/L)でウレアーゼを阻害しました。統計的主成分分析により、オイルを抗Hが異なる3つの植物化学グループに分割することができました。ピロリ活動。要約すると、H。pyloriに対する5つのエッセンシャルオイル、シルバーファー、松葉、ティーツリー、レモングラス、シーダーウッドオイルのin vitroでの活動がこの論文で初めて発見されました。H. pyloriの臨床株に対して最も活発なのは、シーダーウッドとオレガノオイルでした。さらに、シダーウッドオイルは、抑制性濃度でのウレアーゼ活性を阻害しました。このエッセンシャルオイルは、Pylori療法の根絶を支える植物製剤の有用な成分と見なすことができます。
The anti-H. pylori properties of 26 different commercial essential oils were examined in vitro by MIC (minimal inhibitory concentration) determination for the reference strain H. pylori ATCC 43504. We selected 9 essential oils with different anti-Helicobacter activities and established their phytochemical composition and urease inhibition activities. Phytochemical analysis of the selected essential oils by GC-MS method and antioxidant activity were performed. The phenol red method was used to screen the effect of essential oils on urease activity expressed as IC50 (the half of maximal inhibitory concentration). The most active essential oils, with MIC = 15.6 mg/L, were thyme, lemongrass, cedarwood and lemon balm oils; MIC = 31.3 mg/L-oregano oil; MIC = 62.5 mg/L-tea tree oil; MIC = 125 mg/L-pine needle, lemon and silver fir oils with bactericidal effect. Urease activity was inhibited by these oils with IC50 ranged from 5.3 to > 1049.9 mg/L. The most active was cedarwood oil (IC50 = 5.3 mg/L), inhibiting urease at sub-MIC concentrations (MIC = 15.6 mg/L). The statistical principal component analysis allowed for the division of the oils into three phytochemical groups differing in their anti-H. pylori activity. To summarize, the activity in vitro of the five essential oils silver fir, pine needle, tea tree, lemongrass, and cedarwood oils against H. pylori was found in this paper for the first time. The most active against clinical strains of H. pylori were cedar wood and oregano oils. Moreover, cedarwood oil inhibited the urease activity at subinhibitory concentrations. This essential oil can be regarded as a useful component of the plant preparations supporting the eradication H. pylori therapy.
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