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熱プロテオームプロファイリング(TPP)は、熱にさらされると、タンパク質が生成され、不溶性になる原理に基づいています。タンパク質は、小分子(薬物や代謝産物など)、核酸または他のタンパク質、または翻訳後修飾との相互作用により、熱安定性を変化させる可能性があります。TPPは、多重化された定量的質量分析ベースのプロテオミクスを使用して、数千の発現タンパク質の融解プロファイルを監視します。重要なことに、このアプローチは、in vitro、in situ、またはin vivoで実行できます。薬物のターゲットとターゲットの標的を特定するか、タンパク質代謝産物とタンパク質間相互作用を研究するために、それは成功裏に適用されました。したがって、TPPは、タンパク質状態とネイティブコンテキストおよびプロテオーム全体のレベルでの相互作用に関するユニークな洞察を提供し、基本的な生物学的プロセスとその基礎メカニズムを研究できるようにします。
熱プロテオームプロファイリング(TPP)は、熱にさらされると、タンパク質が生成され、不溶性になる原理に基づいています。タンパク質は、小分子(薬物や代謝産物など)、核酸または他のタンパク質、または翻訳後修飾との相互作用により、熱安定性を変化させる可能性があります。TPPは、多重化された定量的質量分析ベースのプロテオミクスを使用して、数千の発現タンパク質の融解プロファイルを監視します。重要なことに、このアプローチは、in vitro、in situ、またはin vivoで実行できます。薬物のターゲットとターゲットの標的を特定するか、タンパク質代謝産物とタンパク質間相互作用を研究するために、それは成功裏に適用されました。したがって、TPPは、タンパク質状態とネイティブコンテキストおよびプロテオーム全体のレベルでの相互作用に関するユニークな洞察を提供し、基本的な生物学的プロセスとその基礎メカニズムを研究できるようにします。
Thermal proteome profiling (TPP) is based on the principle that, when subjected to heat, proteins denature and become insoluble. Proteins can change their thermal stability upon interactions with small molecules (such as drugs or metabolites), nucleic acids or other proteins, or upon post-translational modifications. TPP uses multiplexed quantitative mass spectrometry-based proteomics to monitor the melting profile of thousands of expressed proteins. Importantly, this approach can be performed in vitro, in situ, or in vivo. It has been successfully applied to identify targets and off-targets of drugs, or to study protein-metabolite and protein-protein interactions. Therefore, TPP provides a unique insight into protein state and interactions in their native context and at a proteome-wide level, allowing to study basic biological processes and their underlying mechanisms.
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