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フラバノールが豊富なココアは、脂質代謝にプラスの効果があり、体組成の改善を通じてアスリートのパフォーマンスを向上させる可能性があります。この仮説をテストするために、毎日5 gのココア(425 mgのフラバノール)を10週間受けた耐久アスリートの訓練を受けたプラセボ対照介入研究を実施しました。食事摂取量、体組成、運動性能、およびフォリスタチン、ミオスタチン、レプチンの血漿レベルが測定されました。cocoa摂取量は、体脂肪率(p = 0.020)、具体的にはトランク(p = 0.022)、内臓領域(p = 0.034)、下肢(p = 0.004)で大幅に減少しました(p = 0.020)。体脂肪量の減少には、血漿フォリスタチンの増加とレプチンの減少が伴いましたが、ミオスタチンレベルは変化しませんでした。ココアの摂取量は、アスリートのパフォーマンスに影響を与えることなく、アスリートの体脂肪の割合を減らしました。脂肪体組成の変化は、アスリートのパフォーマンスを改善しませんでした。
フラバノールが豊富なココアは、脂質代謝にプラスの効果があり、体組成の改善を通じてアスリートのパフォーマンスを向上させる可能性があります。この仮説をテストするために、毎日5 gのココア(425 mgのフラバノール)を10週間受けた耐久アスリートの訓練を受けたプラセボ対照介入研究を実施しました。食事摂取量、体組成、運動性能、およびフォリスタチン、ミオスタチン、レプチンの血漿レベルが測定されました。cocoa摂取量は、体脂肪率(p = 0.020)、具体的にはトランク(p = 0.022)、内臓領域(p = 0.034)、下肢(p = 0.004)で大幅に減少しました(p = 0.020)。体脂肪量の減少には、血漿フォリスタチンの増加とレプチンの減少が伴いましたが、ミオスタチンレベルは変化しませんでした。ココアの摂取量は、アスリートのパフォーマンスに影響を与えることなく、アスリートの体脂肪の割合を減らしました。脂肪体組成の変化は、アスリートのパフォーマンスを改善しませんでした。
Flavanols-rich cocoa has positive effects on lipid metabolism and might enhance the performance of athletes through an improvement in their body composition. To test this hypothesis a placebo-controlled intervention study in training endurance athletes who received 5 g of cocoa daily (425 mg of flavanols) for 10 weeks was performed. Dietary intake, body composition, exercise performance and plasma levels of follistatin, myostatin and leptin were measured. Cocoa intake significantly reduced body fat percentage (p = 0.020), specifically in the trunk (p = 0.022), visceral area (p = 0.034) and lower limbs (p = 0.004). The reduction in body fat mass was accompanied by an increase in plasma follistatin and a decrease in leptin, while myostatin levels remained unchanged. The intake of cocoa reduced the percentage of body fat of athletes, without any impact on athletes' performance. The change in fat body composition did not improve athletes' performance.
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