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果物の黒化は、果実に存在する低分子体重フェノールをキノン中間体に変換するポリフェノールオキシダーゼの酸化的活性化の結果です。次に、重合により、これらの反応性キノンは淡黄色と赤の低分子重量メラニンに変換され、十分な時間が与えられ、より暗い分子量の茶色と黒のメラニンに変換されます。カットフルーツの肉で発生するプロセスは、ヒト皮膚細胞がメラニンを作るために使用するプロセスと非常に似ています。チロシナーゼの酸化的活性化とチロシンのドーパキノンへの変換、そして最終的にはより暗いメラニンへ。チロシナーゼによるフェノールのキノンへの変換は、メラニンの生化学的製造における速度制限ステップです。この記事では、クロムメーターを使用して肌のモデルとしてリンゴのスライスを使用して、短い時間コースでリンゴスライスで発生する色の変化を測定することにより、肌を明るくする成分をスクリーニングするための新しい費用対効果の高い方法について説明します。このような測定は、フルーツブラウニングを阻害する成分を調べるために、食品メーカーが一般的に使用しています。興味深いことに、指摘するように、食物褐変を阻害するために商業的に使用される成分の多くは、人気のある肌の明るい成分でもあります。リンゴのスライス暗示の紅斑指数を測定するデルマラブ(Cortex Technologies、Hadsund、Denmark)のクロムメーターは、既知の皮膚照明成分であるアゼライン酸を含む製剤の利点を区別できるように見えることがわかりました。カット時に異なるリンゴがどのように異なる動作をするか、およびクロムメーターを使用して発生する変化を分析する方法について説明します。
果物の黒化は、果実に存在する低分子体重フェノールをキノン中間体に変換するポリフェノールオキシダーゼの酸化的活性化の結果です。次に、重合により、これらの反応性キノンは淡黄色と赤の低分子重量メラニンに変換され、十分な時間が与えられ、より暗い分子量の茶色と黒のメラニンに変換されます。カットフルーツの肉で発生するプロセスは、ヒト皮膚細胞がメラニンを作るために使用するプロセスと非常に似ています。チロシナーゼの酸化的活性化とチロシンのドーパキノンへの変換、そして最終的にはより暗いメラニンへ。チロシナーゼによるフェノールのキノンへの変換は、メラニンの生化学的製造における速度制限ステップです。この記事では、クロムメーターを使用して肌のモデルとしてリンゴのスライスを使用して、短い時間コースでリンゴスライスで発生する色の変化を測定することにより、肌を明るくする成分をスクリーニングするための新しい費用対効果の高い方法について説明します。このような測定は、フルーツブラウニングを阻害する成分を調べるために、食品メーカーが一般的に使用しています。興味深いことに、指摘するように、食物褐変を阻害するために商業的に使用される成分の多くは、人気のある肌の明るい成分でもあります。リンゴのスライス暗示の紅斑指数を測定するデルマラブ(Cortex Technologies、Hadsund、Denmark)のクロムメーターは、既知の皮膚照明成分であるアゼライン酸を含む製剤の利点を区別できるように見えることがわかりました。カット時に異なるリンゴがどのように異なる動作をするか、およびクロムメーターを使用して発生する変化を分析する方法について説明します。
Darkening of fruits is the result of the oxidative activation of polyphenol oxidase converting low-molecular weight phenols present in the fruit body into quinone intermediates. Then, through polymerization, these reactive quinones convert to light yellow and red low-molecular weight melanin and, given enough time, to darker, higher molecular weight brown and black melanin. The process that occurs in the flesh of cut fruit is very similar to the process that human skin cells use to make melanin: the oxidative activation of tyrosinase and conversion of tyrosine to dopaquinone and eventually to darker melanin. The conversion of the phenols by tyrosinase to quinones is the rate-limiting step in the biochemical manufacture of melanin. This article will discuss a new and cost effective way to screen skin-brightening ingredients by the use of apple slices as a model for skin using a chromameter to measure the change in color that occurs in apple slices over a short time course. Such measurements have been popularly used by food manufacturers to examine ingredients that inhibit fruit browning. Interestingly, as will be noted, many of the ingredients used commercially to inhibit food browning are also popular skin-brightening ingredients. We have found that a DermaLab (Cortex Technologies, Hadsund, Denmark) chromameter measuring the erythema index of apple slice darkening appears to be able to differentiate the benefit of a formulation containing azelaic acid, a known skin-lightening ingredient, to minimize the darkening effects that occur in sliced apples. We will discuss how different apples behave differently when cut and how to best use the chromameter to analyze the changes that occur that can potentially help rapidly screen ingredients for their skin-brightening benefits.
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