著名医師による解説が無料で読めます
すると翻訳の精度が向上します
この研究の目標は、リンゴ(Amasya、Malus communis)、Red Grape(Papazkarası、Vitis Vinifera)およびCinnamon(Cassia、Cinnamomum)における総アントシアニンとプロシアニジンの生体アクセシビリティを決定および評価することでした。また、脂質(リパーゼ)および炭水化物消化酵素(α-アミラーゼおよびα-グルコシダーゼ)に対するこれらの食物のin vitro阻害効果は、アカルボースおよびメチルバンバルバリフェリルオレート(4MUO)を陽性コントロールとして使用して消化したサンプルを使用して実施しました。最も高い総アントシアニン含有量はレッドグレープ(164±2.51 mg/100 g)で見つかりましたが、最高のプロシアニジン含有量はシナモン(6432±177.31 mg/100 g)で見つかりました(P <0.05)。アントシアニンのバイオアクセシビリティは、リンゴ、レッドグレープ、シナモンでそれぞれ10.2±1%、8.23±0.64%、8.73±0.70%として発見されました。リンゴ、レッドグレープ、シナモンのプロシアニジンのバイオアクセシリティは、それぞれ17.57±0.71%、14.08±0.74%および18.75±1.49%として発見されました。分析されたリンゴ、レッドグレープ、シナモンは、α-グルコシダーゼ(IC50 544±21.94、445±15.67、1592±17.58μg/ml、それぞれ)に対する阻害活性を示しました。それぞれ)、およびリパーゼ(IC50 52.7±2.05、581±54.14、49.6±2.72μg/ml)。結果によると、Apple、Red Grape、Cinnamonは、リパーゼ、α-アミラーゼ、α-グルコシダーゼ消化酵素を阻害する可能性があります。
この研究の目標は、リンゴ(Amasya、Malus communis)、Red Grape(Papazkarası、Vitis Vinifera)およびCinnamon(Cassia、Cinnamomum)における総アントシアニンとプロシアニジンの生体アクセシビリティを決定および評価することでした。また、脂質(リパーゼ)および炭水化物消化酵素(α-アミラーゼおよびα-グルコシダーゼ)に対するこれらの食物のin vitro阻害効果は、アカルボースおよびメチルバンバルバリフェリルオレート(4MUO)を陽性コントロールとして使用して消化したサンプルを使用して実施しました。最も高い総アントシアニン含有量はレッドグレープ(164±2.51 mg/100 g)で見つかりましたが、最高のプロシアニジン含有量はシナモン(6432±177.31 mg/100 g)で見つかりました(P <0.05)。アントシアニンのバイオアクセシビリティは、リンゴ、レッドグレープ、シナモンでそれぞれ10.2±1%、8.23±0.64%、8.73±0.70%として発見されました。リンゴ、レッドグレープ、シナモンのプロシアニジンのバイオアクセシリティは、それぞれ17.57±0.71%、14.08±0.74%および18.75±1.49%として発見されました。分析されたリンゴ、レッドグレープ、シナモンは、α-グルコシダーゼ(IC50 544±21.94、445±15.67、1592±17.58μg/ml、それぞれ)に対する阻害活性を示しました。それぞれ)、およびリパーゼ(IC50 52.7±2.05、581±54.14、49.6±2.72μg/ml)。結果によると、Apple、Red Grape、Cinnamonは、リパーゼ、α-アミラーゼ、α-グルコシダーゼ消化酵素を阻害する可能性があります。
The goals of this study were to determine and evaluate the bioaccessibility of total anthocyanin and procyanidin in apple (Amasya, Malus communis), red grape (Papazkarası, Vitis vinifera) and cinnamon (Cassia, Cinnamomum) using an in vitro static digestion system based on human gastrointestinal physiologically relevant conditions. Also, in vitro inhibitory effects of these foods on lipid (lipase) and carbohydrate digestive enzymes (α-amylase and α-glucosidase) were performed with before and after digested samples using acarbose and methylumbelliferyl oleate (4MUO) as the positive control. While the highest total anthocyanin content was found in red grape (164 ± 2.51 mg/100 g), the highest procyanidin content was found in cinnamon (6432 ± 177.31 mg/100 g) (p < 0.05). The anthocyanin bioaccessibilities were found as 10.2 ± 1%, 8.23 ± 0.64%, and 8.73 ± 0.70% in apple, red grape, and cinnamon, respectively. The procyanidin bioaccessibilities of apple, red grape, and cinnamon were found as 17.57 ± 0.71%, 14.08 ± 0.74% and 18.75 ± 1.49%, respectively. The analyzed apple, red grape and cinnamon showed the inhibitory activity against α-glucosidase (IC50 544 ± 21.94, 445 ± 15.67, 1592 ± 17.58 μg/mL, respectively), α-amylase (IC50 38.4 ± 7.26, 56.1 ± 3.60, 3.54 ± 0.86 μg/mL, respectively), and lipase (IC50 52.7 ± 2.05, 581 ± 54.14, 49.6 ± 2.72 μg/mL), respectively. According to our results apple, red grape and cinnamon have potential to inhibit of lipase, α-amylase and α-glucosidase digestive enzymes.
医師のための臨床サポートサービス
ヒポクラ x マイナビのご紹介
無料会員登録していただくと、さらに便利で効率的な検索が可能になります。