Loading...
Diabetes & metabolic syndrome20200101Vol.14issue(4)

糖尿病患者のための良いナポリのピザのために低い血糖指数の小麦粉の混合物を作る方法

,
,
,
,
,
,
,
,
文献タイプ:
  • Journal Article
概要
Abstract

背景と目的:最近のデータは、カムートと全粒小麦粉とグルコマンンの混合物で調製された低血糖指数(LGI)ナポリタンピザが、(i)全粒小麦粉で作られたピザよりも、食後の高血糖のスパイクに影響が低いことを文書化します(II)私たちの研究の目的は、胃腸障害を防ぐLGIピザのこれらの要素の適切な混合の識別の根底にある検証プロセスを説明することでした。 方法:3つのコンポーネントのさまざまな組み合わせと、4人の専門的なプロのパスタ製造マスター、1人の栄養士、5人の糖尿病師、1人の看護師、T1DMのボランティア20人によって行われた一連のテストを備えた優れた製品を作成するために、すべての手順を説明しました。 結果:糖尿病患者の結果を提供する実生活のツインペーパーで効率的であることが証明されている快適な味と低血糖の衝撃の両方を実現するために、最高の実行可能で最適な小麦粉ミックスを特定できます。 結論:この種の食べ物は、糖尿病の人々が社会的に活発な生活を完全に楽しんでいる間、自分のグルコースコントロールの深刻な劣化を危険にさらすことなく、ピザを食べるのに役立ちます。

背景と目的:最近のデータは、カムートと全粒小麦粉とグルコマンンの混合物で調製された低血糖指数(LGI)ナポリタンピザが、(i)全粒小麦粉で作られたピザよりも、食後の高血糖のスパイクに影響が低いことを文書化します(II)私たちの研究の目的は、胃腸障害を防ぐLGIピザのこれらの要素の適切な混合の識別の根底にある検証プロセスを説明することでした。 方法:3つのコンポーネントのさまざまな組み合わせと、4人の専門的なプロのパスタ製造マスター、1人の栄養士、5人の糖尿病師、1人の看護師、T1DMのボランティア20人によって行われた一連のテストを備えた優れた製品を作成するために、すべての手順を説明しました。 結果:糖尿病患者の結果を提供する実生活のツインペーパーで効率的であることが証明されている快適な味と低血糖の衝撃の両方を実現するために、最高の実行可能で最適な小麦粉ミックスを特定できます。 結論:この種の食べ物は、糖尿病の人々が社会的に活発な生活を完全に楽しんでいる間、自分のグルコースコントロールの深刻な劣化を危険にさらすことなく、ピザを食べるのに役立ちます。

BACKGROUND AND AIMS: Our recent data document that a low glycemic index (LGI) Neapolitan pizza prepared with a mix of Kamut and whole wheat flours plus Glucomannan, (i) has a lower impact on postprandial hyperglycemic spikes than pizza made of whole wheat flour, (ii) is pleasant and appreciated as traditional one and (iii) does not cause any gastro-intestinal troubles. The aim of our study was to describe the validation process underlying the identification of the right mix of those elements for a LGI pizza preventing gastro-intestinal disturbances. METHODS: we described all procedures followed to make good products with different combinations of the three components and a series of tests made by four well-experienced professional pasta-making masters, one nutritionist, five diabetologists, one nurse and twenty volunteers with T1DM. RESULTS: we could identify the best workable and most suitable flour mix to achieve both pleasant taste and low glycemic impact proving to be efficient in real-life twin paper providing results from diabetic patients. CONCLUSIONS: this kind of food will certainly help people with diabetes eat pizza without risking any serious deterioration of their own glucose control while fully enjoying socially active life.

医師のための臨床サポートサービス

ヒポクラ x マイナビのご紹介

無料会員登録していただくと、さらに便利で効率的な検索が可能になります。

Translated by Google