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ナイジェリア北部(ナサラワとニジェール)の2つの州のさまざまな食品(主にササゲ、グラウンドナット、トウモロコシ、米、ソルガム)と農業土壌の菌学的調査は、食品汚染と公共の糸状菌の役割を理解するために行われました。健康。250の食品の84%と30の土壌サンプルすべてから、合計839の真菌分離株が回収されました。マクロモルフォロジカルと微小形態の特性に基づいて、予備的な識別が行われました。代表株(n = 121)は、属/種固有のマーカーを含む形態とDNAシーケンスを使用して詳細に研究されましたが、LC-MS/MSを使用した外部プロファイルは、株の選択について取得されました。代表的な株は、7つの属(アスペルギルス、フザリウム、マクロフォミナ、マイエロシス、ネオコスモスポラ、ネオテストディナ、フォマ)にグループ化されました。この研究中に分離された21種の中には、Fusarium Fujikuroi種複合体に属する1つの新規種がありました。11月、ナサラワ州のグラウンドナットとソルガムから入手。検査された株は、いくつかの珍しい化合物を含む多様な外部を生成しました:A。aflatoxiformansのAverantinmethylether;A. flavusのアスペルギリミド;A. austwickiiのヘプトリディン酸;Desoxypaxillin、Kotanin AおよびPaspalitrems(AおよびB)A。Aflatoxiformans、A。AustwickiiおよびA. Ceerelis;A. brunneolaceusのアウラスペロンC、ジメチルスロチリン、フェルタニンA、メチレルセリン酸、ニグレギリン、ピロフェン。A. nigerのシクロスポリン(A、B、C、およびH);A. piperisのメチレルセリン酸、ピロフェンおよびセクロン酸;Aspulvinone E、Fonsecin、Kojic酸、コタニンA、マルモンC、ピラノニグリン、およびA. vadensisのピラノニグリン、ピラノニグリン、ピラノニグリン。F. Madaense sp。のすべての化合物。11月、マイエロシスマ、ネオコスモスポラ、ネオテストディナ。この研究は、食物汚染と真菌生物多様性の搾取を予測するためのスナップショットデータを提供します。
ナイジェリア北部(ナサラワとニジェール)の2つの州のさまざまな食品(主にササゲ、グラウンドナット、トウモロコシ、米、ソルガム)と農業土壌の菌学的調査は、食品汚染と公共の糸状菌の役割を理解するために行われました。健康。250の食品の84%と30の土壌サンプルすべてから、合計839の真菌分離株が回収されました。マクロモルフォロジカルと微小形態の特性に基づいて、予備的な識別が行われました。代表株(n = 121)は、属/種固有のマーカーを含む形態とDNAシーケンスを使用して詳細に研究されましたが、LC-MS/MSを使用した外部プロファイルは、株の選択について取得されました。代表的な株は、7つの属(アスペルギルス、フザリウム、マクロフォミナ、マイエロシス、ネオコスモスポラ、ネオテストディナ、フォマ)にグループ化されました。この研究中に分離された21種の中には、Fusarium Fujikuroi種複合体に属する1つの新規種がありました。11月、ナサラワ州のグラウンドナットとソルガムから入手。検査された株は、いくつかの珍しい化合物を含む多様な外部を生成しました:A。aflatoxiformansのAverantinmethylether;A. flavusのアスペルギリミド;A. austwickiiのヘプトリディン酸;Desoxypaxillin、Kotanin AおよびPaspalitrems(AおよびB)A。Aflatoxiformans、A。AustwickiiおよびA. Ceerelis;A. brunneolaceusのアウラスペロンC、ジメチルスロチリン、フェルタニンA、メチレルセリン酸、ニグレギリン、ピロフェン。A. nigerのシクロスポリン(A、B、C、およびH);A. piperisのメチレルセリン酸、ピロフェンおよびセクロン酸;Aspulvinone E、Fonsecin、Kojic酸、コタニンA、マルモンC、ピラノニグリン、およびA. vadensisのピラノニグリン、ピラノニグリン、ピラノニグリン。F. Madaense sp。のすべての化合物。11月、マイエロシスマ、ネオコスモスポラ、ネオテストディナ。この研究は、食物汚染と真菌生物多様性の搾取を予測するためのスナップショットデータを提供します。
Mycological investigation of various foods (mainly cowpea, groundnut, maize, rice, sorghum) and agricultural soils from two states in north-central Nigeria (Nasarawa and Niger), was conducted in order to understand the role of filamentous fungi in food contamination and public health. A total of 839 fungal isolates were recovered from 84% of the 250 food and all 30 soil samples. Preliminary identifications were made, based on macro- and micromorphological characters. Representative strains (n = 121) were studied in detail using morphology and DNA sequencing, involving genera/species-specific markers, while extrolite profiles using LC-MS/MS were obtained for a selection of strains. The representative strains grouped in seven genera (Aspergillus, Fusarium, Macrophomina, Meyerozyma, Neocosmospora, Neotestudina and Phoma). Amongst the 21 species that were isolated during this study was one novel species belonging to the Fusarium fujikuroi species complex, F. madaense sp. nov., obtained from groundnut and sorghum in Nasarawa state. The examined strains produced diverse extrolites, including several uncommon compounds: averantinmethylether in A. aflatoxiformans; aspergillimide in A. flavus; heptelidic acid in A. austwickii; desoxypaxillin, kotanin A and paspalitrems (A and B) in A. aflatoxiformans, A. austwickii and A. cerealis; aurasperon C, dimethylsulochrin, fellutanine A, methylorsellinic acid, nigragillin and pyrophen in A. brunneoviolaceus; cyclosporins (A, B, C and H) in A. niger; methylorsellinic acid, pyrophen and secalonic acid in A. piperis; aspulvinone E, fonsecin, kojic acid, kotanin A, malformin C, pyranonigrin and pyrophen in A. vadensis; and all compounds in F. madaense sp. nov., Meyerozyma, Neocosmospora and Neotestudina. This study provides snapshot data for prediction of food contamination and fungal biodiversity exploitation.
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