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キトサンとβ-グルカンは、医薬品および食品産業、医学、その他の地域で非常に広く使用されている物質です。これらの多糖類は、ヒト代謝において非常に重要です。彼らはコレステロールと脂質のレベルに影響を与えることができます。これらの多糖類の化学修飾により、これらの属性のサポートが可能になります。主な目標は、カルボキシメチルキトサンとカルボキシメチルβ-グルカンのアミド誘導体のグループを調製して、多糖類の新しいグループを得て、これらの多糖類の利点と属性を増加させることです。カルボキシメチル化とその後の2段階の環境の目的は、調製された誘導体で高度な置換を達成することです。アミデーションは、メチルエステル化に続いて、アミノ化試薬(N-アルキルアミン、ヒドラジンおよびヒドロキシルアミン)を使用したアミノ-Deアルコキシル化を行っていました。調製された誘導体の純度と置換度は、振動分光法(FTIRおよびFTラマン)および有機元素分析によって監視されました。多糖類の二次成分(キチン)の存在による主なものは、FTIR分光法と組み合わせた有機元素分析に基づいた置換度の計算でした。これらの分析方法により、カルボキシメチルキトサンとカルボキシメチルβ-グルカンの置換N-アルキルアミド、ヒドラジド、ヒドロキサミン酸の調製が確認されました。
キトサンとβ-グルカンは、医薬品および食品産業、医学、その他の地域で非常に広く使用されている物質です。これらの多糖類は、ヒト代謝において非常に重要です。彼らはコレステロールと脂質のレベルに影響を与えることができます。これらの多糖類の化学修飾により、これらの属性のサポートが可能になります。主な目標は、カルボキシメチルキトサンとカルボキシメチルβ-グルカンのアミド誘導体のグループを調製して、多糖類の新しいグループを得て、これらの多糖類の利点と属性を増加させることです。カルボキシメチル化とその後の2段階の環境の目的は、調製された誘導体で高度な置換を達成することです。アミデーションは、メチルエステル化に続いて、アミノ化試薬(N-アルキルアミン、ヒドラジンおよびヒドロキシルアミン)を使用したアミノ-Deアルコキシル化を行っていました。調製された誘導体の純度と置換度は、振動分光法(FTIRおよびFTラマン)および有機元素分析によって監視されました。多糖類の二次成分(キチン)の存在による主なものは、FTIR分光法と組み合わせた有機元素分析に基づいた置換度の計算でした。これらの分析方法により、カルボキシメチルキトサンとカルボキシメチルβ-グルカンの置換N-アルキルアミド、ヒドラジド、ヒドロキサミン酸の調製が確認されました。
Chitosan and β-glucan are substances that are very widely used in the pharmaceutical and food industries, medicine and other areas. These polysaccharides have immense significance in human metabolism. They are able to affect the levels of cholesterol and lipids. Chemical modification of these polysaccharides allows the support of these attributes. A main goal is to prepare a group of amide derivatives of carboxymethyl chitosan and carboxymethyl β-glucan to obtain a new group of polysaccharide derivatives and increase the benefits and attributes of these polysaccharides. The aim of carboxymethylation and subsequent two-step amidation is to achieve a high degree of substitution in the prepared derivatives. The amidation consisted methyl esterification followed by amino-de-alkoxylation with amidation reagents (n-alkylamines, hydrazine and hydroxylamine). The purity and substitution degree of the prepared derivatives were monitored by vibration spectroscopic methods (FTIR and FT Raman) and organic elemental analysis. The main, which was due to the presence of a secondary component (chitin) of polysaccharides, was the calculation of the substitution degree, which was based on the organic elemental analysis in combination with FTIR spectroscopy. These analytic methods confirmed the preparation of the substituted N-alkylamides, hydrazide and hydroxamic acid of carboxymethyl chitosan and carboxymethyl β-glucan.
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