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将来の食品を受け入れるか拒否するという動物の決定は、その化学組成に一部基づいています。味付け性は、粒子サイズの影響を受ける滑らかさとざらざらを含むテクスチャの特徴にも大きな影響を受けます。ここでは、ショウジョウバエのメラノガスターには、食物の粒子サイズを区別する能力に恵まれており、この情報を使用して食品が魅力的かどうかを判断します。この決定は、植物から人間に保存されている機械的に活性化されたチャネルであるOSCA/TMEM63に依存します。TMEM63は、ハエの舌の多状ニューロン(MD-L)で発現していることがわかりました。TMEM63の喪失は、機械的刺激によるMD-Lの活性化と、粒子サイズに基づいて食物を選択する能力を損ないます。これらの発見は、動物のこの進化的に保存され、機械的に活性化されたTMEM63チャネルの最初の役割を明らかにし、ハエが粒子が提供する食物の質感を感知し、行動的にどのように反応できるかを説明します。
将来の食品を受け入れるか拒否するという動物の決定は、その化学組成に一部基づいています。味付け性は、粒子サイズの影響を受ける滑らかさとざらざらを含むテクスチャの特徴にも大きな影響を受けます。ここでは、ショウジョウバエのメラノガスターには、食物の粒子サイズを区別する能力に恵まれており、この情報を使用して食品が魅力的かどうかを判断します。この決定は、植物から人間に保存されている機械的に活性化されたチャネルであるOSCA/TMEM63に依存します。TMEM63は、ハエの舌の多状ニューロン(MD-L)で発現していることがわかりました。TMEM63の喪失は、機械的刺激によるMD-Lの活性化と、粒子サイズに基づいて食物を選択する能力を損ないます。これらの発見は、動物のこの進化的に保存され、機械的に活性化されたTMEM63チャネルの最初の役割を明らかにし、ハエが粒子が提供する食物の質感を感知し、行動的にどのように反応できるかを説明します。
An animal's decision to accept or reject a prospective food is based only, in part, on its chemical composition. Palatability is also greatly influenced by textural features including smoothness versus grittiness, which is influenced by particle sizes. Here, we demonstrate that Drosophila melanogaster is endowed with the ability to discriminate particle sizes in food and uses this information to decide whether a food is appealing. The decision depends on a mechanically activated channel, OSCA/TMEM63, which is conserved from plants to humans. We found that tmem63 is expressed in a multidendritic neuron (md-L) in the fly tongue. Loss of tmem63 impairs the activation of md-L by mechanical stimuli and the ability to choose food based on particle size. These findings reveal the first role for this evolutionarily conserved, mechanically activated TMEM63 channel in an animal and provide an explanation of how flies can sense and behaviorally respond to the texture of food provided by particles.
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