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Plant foods for human nutrition (Dordrecht, Netherlands)2021Jun01Vol.76issue(2)

ネイティブメキシコのアボカドフルーツからの生物活性分子(Persea americana var drymifolia):レビュー

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Review
概要
Abstract

Avocado(Persea Americana Mill。)は、メキシコ中部および東部の中央および東部の木科に属する木です。アボカドには、メキシコ人(P. americanavar。Drymifolia)、西インド(P.アメリカーナヴァル。アメリカ)、グアテマラン(P. americanavar。guatemalensis)として知られる3つの植物品種があります。それは、その栄養価と生物活性分子の含有量のために、世界中で高く評価されている油が豊富な果物です。いくつかのアボカド分子は、医学に関心のある魅力的な活動を示しています。アボカド脂肪酸は、心血管疾患の危険因子に有益な影響を及ぼします。その上、この果物は、抗真菌、抗癌、抗酸化活性の可能性を伴うカロテノイドとフェノール化合物の高い含有量を持っています。さらに、いくつかの代謝物が抗炎症効果で報告されています。また、大豆油と組み合わせたアボカドの不分分できない割合は、変形性関節症の治療に使用されます。メキシコの品種はメキシコ出身で、葉のアニスの香りと、豊かな風味と優れた品質の小さな薄い肌の果物が特徴です。しかし、果物の生物活性分子の研究は詳細に対処されていません。この作業では、メキシコのアボカド種子からの長鎖脂肪酸と誘導体の炎症性、免疫調節および細胞毒性特性に関する文献レビューを達成しました。また、アボカド種子から抽出されたオイルの抗酸化および抗炎症特性が参照されます。最後に、果実で発現したいくつかの抗菌性ペプチドの抗菌薬、免疫調節、および細胞毒性活性をレビューします。

Avocado(Persea Americana Mill。)は、メキシコ中部および東部の中央および東部の木科に属する木です。アボカドには、メキシコ人(P. americanavar。Drymifolia)、西インド(P.アメリカーナヴァル。アメリカ)、グアテマラン(P. americanavar。guatemalensis)として知られる3つの植物品種があります。それは、その栄養価と生物活性分子の含有量のために、世界中で高く評価されている油が豊富な果物です。いくつかのアボカド分子は、医学に関心のある魅力的な活動を示しています。アボカド脂肪酸は、心血管疾患の危険因子に有益な影響を及ぼします。その上、この果物は、抗真菌、抗癌、抗酸化活性の可能性を伴うカロテノイドとフェノール化合物の高い含有量を持っています。さらに、いくつかの代謝物が抗炎症効果で報告されています。また、大豆油と組み合わせたアボカドの不分分できない割合は、変形性関節症の治療に使用されます。メキシコの品種はメキシコ出身で、葉のアニスの香りと、豊かな風味と優れた品質の小さな薄い肌の果物が特徴です。しかし、果物の生物活性分子の研究は詳細に対処されていません。この作業では、メキシコのアボカド種子からの長鎖脂肪酸と誘導体の炎症性、免疫調節および細胞毒性特性に関する文献レビューを達成しました。また、アボカド種子から抽出されたオイルの抗酸化および抗炎症特性が参照されます。最後に、果実で発現したいくつかの抗菌性ペプチドの抗菌薬、免疫調節、および細胞毒性活性をレビューします。

Avocado (Persea americana Mill.) is a tree native from central and eastern México that belongs to the Lauraceae family. Avocado has three botanical varieties known as Mexican (P. americana var. drymifolia), West Indian (P. americana var. americana), and Guatemalan (P. americana var. guatemalensis). It is an oil-rich fruit appreciated worldwide because of its nutritional value and the content of bioactive molecules. Several avocado molecules show attractive activities of interest in medicine. Avocado fatty acids have beneficial effects on cardiovascular disease risk factors. Besides, this fruit possesses a high content of carotenoids and phenolic compounds with possible antifungal, anti-cancer and antioxidant activities. Moreover, several metabolites have been reported with anti-inflammatory effects. Also, an unsaponifiable fraction of avocado in combination with soybean oil is used for the treatment of osteoarthritis. The Mexican variety is native from México and is characterized by the anise aroma in leaves and by small thin-skinned fruits of rich flavor and excellent quality. However, the study of the bioactive molecules of the fruit has not been addressed in detail. In this work, we achieved a literature review on the inflammatory, immunomodulatory and cytotoxic properties of long-chain fatty acids and derivatives from Mexican avocado seed. Also, the antioxidant and anti-inflammatory properties of the oil extracted from the avocado seed are referred. Finally, the antimicrobial, immunomodulatory, and cytotoxic activities of some antimicrobial peptides expressed in the fruit are reviewed.

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