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Nutrients2021Mar24Vol.13issue(4)

食事摂取量、栄養の妥当性、およびタンパク質の食物源、およびスペインの子供の個人的および家族的要因との関係との関係と10歳未満:Esnupi研究の結果

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文献タイプ:
  • Journal Article
概要
Abstract

人生の最初の年の食事は、成長と発達の重要な要因です。食事性タンパク質は、すべての身体機能と手順を維持するために必要な必須および非必須アミノ酸の両方を提供する重要な主要栄養素であり、子供の生命と健康的な発達と成長を維持するための構造的基盤を提供します。この研究では、私たちの目的は、タンパク質の総摂取量、タンパク質の種類、食物源、欧州食品安全局(EFSA)によるタンパク質の人口参照摂取量(PRI)への妥当性、および医学研究所(IOM)による推奨食事手当(RDA)を説明することでした。さらに、乳製品(通常の牛乳、乳製品、または適応乳式を含む)の消費が栄養の妥当性と、エスヌピの2つのコホートにおける食事と食事と食事プロファイルへのタンパク質の寄与に関連しているかどうかを分析しました(スペインの小児集団における英語、栄養研究)。1人のコホートは、1人から10歳未満のスペイン人人口(n = 707)(スペインの参照コホート、SRS)の代表であり、あらゆる種類の牛乳を消費したことを報告し、1人は昨年にわたって牛乳を消費したことを報告した同時代のコホートでした(牛乳、幼児の牛乳、牛乳、豊富なミルク、豊富な牛乳を含む)(n = 741を含む)。両方のコホートの子供は、タンパク質から総エネルギー摂取量(16.79%SRSおよび15.63%AMS)への高い寄与と、総タンパク質摂取量(60.89 g/日SRSおよび53.43 g/日AMS)を有していました。1人から10歳未満のスペインの子供のタンパク質摂取量は、ヨーロッパおよび国際的な推奨事項と、エネルギー摂取量の推奨率を超えていることが観察されました。主なタンパク質源は、牛乳および乳製品(28%SRSおよび29%AMS)および肉および肉製品(27%SRSおよび26%AMS)で、その後、穀物(16%SRSおよび15%AMS)、魚と貝(両方のコホートで8%)、卵(5%SRSと6%AM)、両方の植物(4%AM)が続きました。私たちの研究集団では、タンパク質の摂取量は、主に動物の起源(肉と肉の製品、牛乳と乳製品、魚、貝、卵、卵)からではなく、植物の起源(穀物とマメ科植物)からのものでした。将来の研究では、成長と体組成に対する幼児期における食事性タンパク質の長期的な効果、および高タンパク質摂取が後年の健康に影響を与えるかどうかを調査する必要があります。

人生の最初の年の食事は、成長と発達の重要な要因です。食事性タンパク質は、すべての身体機能と手順を維持するために必要な必須および非必須アミノ酸の両方を提供する重要な主要栄養素であり、子供の生命と健康的な発達と成長を維持するための構造的基盤を提供します。この研究では、私たちの目的は、タンパク質の総摂取量、タンパク質の種類、食物源、欧州食品安全局(EFSA)によるタンパク質の人口参照摂取量(PRI)への妥当性、および医学研究所(IOM)による推奨食事手当(RDA)を説明することでした。さらに、乳製品(通常の牛乳、乳製品、または適応乳式を含む)の消費が栄養の妥当性と、エスヌピの2つのコホートにおける食事と食事と食事プロファイルへのタンパク質の寄与に関連しているかどうかを分析しました(スペインの小児集団における英語、栄養研究)。1人のコホートは、1人から10歳未満のスペイン人人口(n = 707)(スペインの参照コホート、SRS)の代表であり、あらゆる種類の牛乳を消費したことを報告し、1人は昨年にわたって牛乳を消費したことを報告した同時代のコホートでした(牛乳、幼児の牛乳、牛乳、豊富なミルク、豊富な牛乳を含む)(n = 741を含む)。両方のコホートの子供は、タンパク質から総エネルギー摂取量(16.79%SRSおよび15.63%AMS)への高い寄与と、総タンパク質摂取量(60.89 g/日SRSおよび53.43 g/日AMS)を有していました。1人から10歳未満のスペインの子供のタンパク質摂取量は、ヨーロッパおよび国際的な推奨事項と、エネルギー摂取量の推奨率を超えていることが観察されました。主なタンパク質源は、牛乳および乳製品(28%SRSおよび29%AMS)および肉および肉製品(27%SRSおよび26%AMS)で、その後、穀物(16%SRSおよび15%AMS)、魚と貝(両方のコホートで8%)、卵(5%SRSと6%AM)、両方の植物(4%AM)が続きました。私たちの研究集団では、タンパク質の摂取量は、主に動物の起源(肉と肉の製品、牛乳と乳製品、魚、貝、卵、卵)からではなく、植物の起源(穀物とマメ科植物)からのものでした。将来の研究では、成長と体組成に対する幼児期における食事性タンパク質の長期的な効果、および高タンパク質摂取が後年の健康に影響を与えるかどうかを調査する必要があります。

Diet in the first years of life is an important factor in growth and development. Dietary protein is a critical macronutrient that provides both essential and nonessential amino acids required for sustaining all body functions and procedures, providing the structural basis to maintain life and healthy development and growth in children. In this study, our aim was to describe the total protein intake, type and food sources of protein, the adequacy to the Population Reference Intake (PRI) for protein by the European Food Safety Authority (EFSA), and the Recommended Dietary Allowance (RDA) by the Institute of Medicine (IoM). Furthermore, we analyzed whether the consumption of dairy products (including regular milk, dairy products, or adapted milk formulas) is associated with nutrient adequacy and the contribution of protein to diet and whole dietary profile in the two cohorts of the EsNuPI (in English, Nutritional Study in the Spanish Pediatric Population) study; one cohort was representative of the Spanish population from one to <10 years old (n = 707) (Spanish reference cohort, SRS) who reported consuming all kinds of milk and one was a cohort of the same age who reported consuming adapted milk over the last year (including follow-on formula, growing up milk, toddler's milk, and enriched and fortified milks) (n = 741) (adapted milk consumers cohort, AMS). The children of both cohorts had a high contribution from protein to total energy intake (16.79% SRS and 15.63% AMS) and a high total protein intake (60.89 g/day SRS and 53.43 g/day AMS). We observed that protein intake in Spanish children aged one to <10 years old was above the European and international recommendations, as well as the recommended percentages for energy intakes. The main protein sources were milk and dairy products (28% SRS and 29% AMS) and meat and meat products (27% SRS and 26% AMS), followed by cereals (16% SRS and 15% AMS), fish and shellfish (8% in both cohorts), eggs (5% SRS and 6% AMS), and legumes (4% in both cohorts). In our study population, protein intake was mainly from an animal origin (meat and meat products, milk and dairy products, fish and shellfish, and eggs) rather than from a plant origin (cereals and legumes). Future studies should investigate the long-term effect of dietary protein in early childhood on growth and body composition, and whether high protein intake affects health later in life.

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