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低ヒスタミン食は現在、ヒスタミン不耐性の症状を防ぐための最も推奨されている戦略です。概念的には、これらの食事はヒスタミン含有食品の除外に基づいている必要がありますが、文献で利用可能なさまざまな低ヒスタミン食に従って、除外された食品のリストに特定の格差が見られます。この研究の目的は、科学文献で報告されている低ヒスタミン食を批判的にレビューすることを目的としています。低ヒスタミン食の枠組みの中で避けなければならない食品に関する具体的な推奨事項を提供する合計10の科学的研究が見つかりました。全体として、比較レビューは、ヒスタミン不耐性の個人に対してアドバイスされている食品のタイプにおける大きな異形成性をもたらしました。ほとんどの場合、除外された食品は、考慮された食事によって異なりました。発酵食品のみが満場一致で除外されました。32%の食品の除外は、ヒスタミンの高い内容物の発生によって説明できます。腸レベルでのDAO酵素によるヒスタミン分解を妨げる可能性のあるプトレシンの存在は、特定の食品(すなわち、柑橘類とバナナ)が低ヒスタミン食で頻繁に報告された理由を部分的に説明することができます。最後に、除外された食品があり、バイオジェニックアミンのレベルが非常に低い範囲がありました。この場合、特定の食品はヒスタミンリベーターとしてタグ付けされていますが、責任のあるメカニズムはまだ解明されていません。
低ヒスタミン食は現在、ヒスタミン不耐性の症状を防ぐための最も推奨されている戦略です。概念的には、これらの食事はヒスタミン含有食品の除外に基づいている必要がありますが、文献で利用可能なさまざまな低ヒスタミン食に従って、除外された食品のリストに特定の格差が見られます。この研究の目的は、科学文献で報告されている低ヒスタミン食を批判的にレビューすることを目的としています。低ヒスタミン食の枠組みの中で避けなければならない食品に関する具体的な推奨事項を提供する合計10の科学的研究が見つかりました。全体として、比較レビューは、ヒスタミン不耐性の個人に対してアドバイスされている食品のタイプにおける大きな異形成性をもたらしました。ほとんどの場合、除外された食品は、考慮された食事によって異なりました。発酵食品のみが満場一致で除外されました。32%の食品の除外は、ヒスタミンの高い内容物の発生によって説明できます。腸レベルでのDAO酵素によるヒスタミン分解を妨げる可能性のあるプトレシンの存在は、特定の食品(すなわち、柑橘類とバナナ)が低ヒスタミン食で頻繁に報告された理由を部分的に説明することができます。最後に、除外された食品があり、バイオジェニックアミンのレベルが非常に低い範囲がありました。この場合、特定の食品はヒスタミンリベーターとしてタグ付けされていますが、責任のあるメカニズムはまだ解明されていません。
A low-histamine diet is currently the most advised strategy to prevent the symptomatology of histamine intolerance. Conceptually, these diets should be founded on the exclusion of histamine-containing foods, although a certain disparity is found within the list of excluded foods in accordance with the different low-histamine diets available in the literature. This study aimed to critically review low-histamine diets reported in the scientific literature, according to the histamine and other biogenic amine contents of the excluded foods. A total of ten scientific studies that provided specific recommendations on the foods that must be avoided within the framework of a low-histamine diet were found. Overall, the comparative review brought out the great heterogenicity in the type of foods that are advised against for histamine intolerant individuals. Excluded foods were, in most cases, different depending on the considered diet. Only fermented foods were unanimously excluded. The exclusion of 32% of foods could be explained by the occurrence of high contents of histamine. The presence of putrescine, which may interfere with histamine degradation by the DAO enzyme at the intestinal level, could partly explain the reason why certain foods (i.e., citrus fruits and bananas) were also frequently reported in low-histamine diets. Finally, there was a range of excluded foods with an absence or very low levels of biogenic amines. In this case, certain foods have been tagged as histamine-liberators, although the mechanism responsible has not yet been elucidated.
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