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骨粗鬆症は、男性の2倍の頻度で女性に影響を与えます。さらに、米国とヨーロッパでそれぞれ0.300万人と170万人が股関節骨折を持っていると推定されています。適切なピーク骨量を持ち、骨粗鬆症の予防にとって特に重要です。最も重要なカルシウム源の1つは、牛乳と乳製品です。母乳は最高の乳児食ですが、骨量を失うのを防ぐために、牛乳を後年に避けるべきではありません。一方、ますます多くの人々が牛乳の消費を制限し、他の乳製品や非乳製品を消費します。たとえば、それらは通常、植物の飲み物に置き換えられます。これは、いくつかの年齢層で慎重に消費する必要があります。さらに、牛乳および乳製品の重要な要素、および植物飲料は、骨の代謝回転を調節する可能性のあるプロバイオティクスとプレバイオティクスです。牛乳に焦点を当てた食事の推奨事項は、乳製品が骨粗鬆症の予防にとって重要な要素です。
骨粗鬆症は、男性の2倍の頻度で女性に影響を与えます。さらに、米国とヨーロッパでそれぞれ0.300万人と170万人が股関節骨折を持っていると推定されています。適切なピーク骨量を持ち、骨粗鬆症の予防にとって特に重要です。最も重要なカルシウム源の1つは、牛乳と乳製品です。母乳は最高の乳児食ですが、骨量を失うのを防ぐために、牛乳を後年に避けるべきではありません。一方、ますます多くの人々が牛乳の消費を制限し、他の乳製品や非乳製品を消費します。たとえば、それらは通常、植物の飲み物に置き換えられます。これは、いくつかの年齢層で慎重に消費する必要があります。さらに、牛乳および乳製品の重要な要素、および植物飲料は、骨の代謝回転を調節する可能性のあるプロバイオティクスとプレバイオティクスです。牛乳に焦点を当てた食事の推奨事項は、乳製品が骨粗鬆症の予防にとって重要な要素です。
Osteoporosis affects women twice as often as men. Additionally, it is estimated that 0.3 million and 1.7 million people have hip fractures in the USA and Europe, respectively. Having a proper peak bone mass and keeping it as long as possible is especially important for osteoporosis prevention. One of the most important calcium sources is milk and dairy products. Breast milk is the best infant food, but milk should not be avoided later in life to prevent losing bone mass. On the other hand, more and more people limit their milk consumption and consume other dairy or non-dairy products. For example, they are usually replaced with plant beverages, which should be consumed carefully in several age groups. Additionally, an important element of milk and dairy products, as well as plant beverages, are probiotics and prebiotics, which may modulate bone turnover. Dietary recommendations focused on milk, and dairy products are an important element for the prevention of osteoporosis.
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