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グリーンランドの伝統的な栄養は、ほとんど排他的な肉の食事パターンだったため、北極環境でユニークでした。Høygaardetal。1936年8月にコペンハーゲンを去り、1937年8月までイーストグリーンランドに滞在しました。遠征の4人のメンバーはタシサックに居住し、家族に住むことによって栄養摂取量が記録された8つの入植地を訪れました。ただし、栄養摂取量は世帯レベルで分析されました。本研究の目的は、Høygaardet al。現代の科学的基準に従ってデータ。合計で、21人の男性と14人の女性が参加しました。中央値(IQR)エネルギー消費量は3881(1568)kcal.day-1で、女性は2910(882)kcal.day-1でした。貿易センターの近くに住んでいる5人の参加者がいなかったため、これはそれぞれ3268(219)KCAL.DAY-1および2634(723)KCAL.DAY-1でした。エネルギー頻度で発現する主要栄養素の消費量は、タンパク質で34%、脂肪で37%、炭水化物で29%でした。輸入食品がなければ、これはそれぞれ41%、49%、および10%でした。予想されるように、消費された食品は主に伝統的な狩猟から生まれ、植物食品が少なく、炭水化物が非常に低かったということです。イヌイットは、伝統的な肉ベースの食事パターンで明らかに健康的な状態にとどまることに成功しました。
グリーンランドの伝統的な栄養は、ほとんど排他的な肉の食事パターンだったため、北極環境でユニークでした。Høygaardetal。1936年8月にコペンハーゲンを去り、1937年8月までイーストグリーンランドに滞在しました。遠征の4人のメンバーはタシサックに居住し、家族に住むことによって栄養摂取量が記録された8つの入植地を訪れました。ただし、栄養摂取量は世帯レベルで分析されました。本研究の目的は、Høygaardet al。現代の科学的基準に従ってデータ。合計で、21人の男性と14人の女性が参加しました。中央値(IQR)エネルギー消費量は3881(1568)kcal.day-1で、女性は2910(882)kcal.day-1でした。貿易センターの近くに住んでいる5人の参加者がいなかったため、これはそれぞれ3268(219)KCAL.DAY-1および2634(723)KCAL.DAY-1でした。エネルギー頻度で発現する主要栄養素の消費量は、タンパク質で34%、脂肪で37%、炭水化物で29%でした。輸入食品がなければ、これはそれぞれ41%、49%、および10%でした。予想されるように、消費された食品は主に伝統的な狩猟から生まれ、植物食品が少なく、炭水化物が非常に低かったということです。イヌイットは、伝統的な肉ベースの食事パターンで明らかに健康的な状態にとどまることに成功しました。
Greenlandic traditional nutrition was unique in the arctic environment because it was an almost exclusive meat dietary pattern. Høygaard et al. left Copenhagen in August 1936, and stayed in East Greenland until August 1937. The four members of the expedition resided in Tasisaq and visited eight settlements around where nutritional intake was recorded by residing in families. However, the nutritional intake was analysed on a household level. The aim of the present study is to reanalyse the Høygaard et al. data according to modern scientific standards.In total, 21 males and 14 females participated. Median (IQR) energy consumption was 3881 (1568) kcal.day-1 for males and 2910 (882) kcal.day-1 for females. Without the five participants living near trading centres, this was 3268 (219) kcal.day-1 and 2634 (723) kcal.day-1, respectively. Expressed in energy-percent, the macronutrient consumptions were 34% for protein, 37% for fat and 29% for carbohydrates. Without imported food, this was 41%, 49% and 10%, respectively.The main findings of the present study are, as expected, that the food consumed came mainly from traditional hunting, was low in plant foods and extremely low in carbohydrates. The Inuit succeeded to stay in apparently healthy conditions with a traditional meat-based dietary pattern.
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