Loading...
Journal of American college health : J of ACH2021Jul09Vol.issue()

大学生の果物と野菜の好みと摂取量:横断的研究

,
,
,
,
文献タイプ:
  • Journal Article
概要
Abstract

この研究では、大学生の果物や野菜の好みと、皮膚のカロテノイドレベルと果物や野菜の好みとの関係を調べました。参加者:2019年8月から米国南東部の大学に入学した66人の学部生がこの研究に参加しました。個々の果物や野菜の好みは、快楽の一般的なマグニチュードスケールを使用して測定されました。結果:年齢と年齢層ごとに平均皮膚カロテノイドレベルに有意差がありました。学生はジャガイモとパイナップルが非常に強い好みを持っていました。野菜メーターのスコアと果物や野菜の全体的な好みは、正の相関がありました。結論:果物や野菜の消費を促進するために、特定の果物や野菜の好み、および大学生をよりよくサービスし、対応するためにアクセシビリティを考慮する必要があります。

この研究では、大学生の果物や野菜の好みと、皮膚のカロテノイドレベルと果物や野菜の好みとの関係を調べました。参加者:2019年8月から米国南東部の大学に入学した66人の学部生がこの研究に参加しました。個々の果物や野菜の好みは、快楽の一般的なマグニチュードスケールを使用して測定されました。結果:年齢と年齢層ごとに平均皮膚カロテノイドレベルに有意差がありました。学生はジャガイモとパイナップルが非常に強い好みを持っていました。野菜メーターのスコアと果物や野菜の全体的な好みは、正の相関がありました。結論:果物や野菜の消費を促進するために、特定の果物や野菜の好み、および大学生をよりよくサービスし、対応するためにアクセシビリティを考慮する必要があります。

This study examined the liking of fruits and vegetables among college students and the relationship between skin carotenoid levels and liking of fruits and vegetables. Participants: Sixty-six undergraduate students enrolled at a university in the southeastern United States participated in this study beginning August 2019. Methods: Skin carotenoid levels were measured using the Veggie Meter® reflection spectroscopy device. Liking of individual fruits and vegetables was measured using a hedonic general Labeled Magnitude Scale. Results: There were significant differences in mean skin carotenoid levels by year of study and age group. Students had a very strong liking for potatoes and pineapple. Veggie Meter scores and overall liking for fruits and vegetables were positively correlated. Conclusions: In order to encourage the consumption of fruits and vegetables, preferences for specific fruits and vegetables as well as accessibility should be considered to better serve and accommodate college students.

医師のための臨床サポートサービス

ヒポクラ x マイナビのご紹介

無料会員登録していただくと、さらに便利で効率的な検索が可能になります。

Translated by Google