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Current Alzheimer research20210101Vol.18issue(4)

アルツハイマー病におけるスパイス(サフラン、ローズマリー、シナモン、ターメリック、生inger)の影響

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
  • Review
概要
Abstract

アルツハイマー病(AD)は、高齢者で最も一般的な認知症であり、個人、家族、介護者に障害、身体的、心理的、社会的、経済的損害を引き起こします。研究では、サフラン、ローズマリー、シナモン、ウコン、生ingerなどのいくつかのスパイスがあり、ADのアセチルコリンエステラーゼとアミロイドの凝集を阻害する際に作用する抗酸化および抗炎症特性を持っています。このため、スパイスは、ADを含む神経変性疾患に対する有益なソースとして研究されてきました。この意味で、この研究は、いくつかのスパイス(サフラン、ローズマリー、シナモン、ウコン、生inger)とその生物活性化合物のレビューを提示することを目的としています。この記事では、科学的証拠は、成人、高齢者、動物、およびin vitroの臨床試験で、神経保護と見なされる特性でまとめられており、これらのスパイスとその生物活性化合物の神経保護には何も負の影響もありません。この問題の重要性は、まだあまり効果的ではないADの薬理学的治療に基づいています。さらに、これらのスパイスの推奨事項と処方は、神経変性に対する影響の疑問と堅牢な証拠の欠如によって依然として浸透しています。文献検索では、この記事に含まれるすべてのスパイスには、神経保護に関連する抗炎症および抗酸化作用を伴う生物活性化合物があることが示唆されています。現在まで、人間のスパイス摂取量は均一ではなく、その兆候についてコンセンサスはなく、慢性消費は神経保護の安全性と有効性を保証します。したがって、このトピックに関する臨床的証拠は、ADの正式なアジュバント治療になるために必要です。

アルツハイマー病(AD)は、高齢者で最も一般的な認知症であり、個人、家族、介護者に障害、身体的、心理的、社会的、経済的損害を引き起こします。研究では、サフラン、ローズマリー、シナモン、ウコン、生ingerなどのいくつかのスパイスがあり、ADのアセチルコリンエステラーゼとアミロイドの凝集を阻害する際に作用する抗酸化および抗炎症特性を持っています。このため、スパイスは、ADを含む神経変性疾患に対する有益なソースとして研究されてきました。この意味で、この研究は、いくつかのスパイス(サフラン、ローズマリー、シナモン、ウコン、生inger)とその生物活性化合物のレビューを提示することを目的としています。この記事では、科学的証拠は、成人、高齢者、動物、およびin vitroの臨床試験で、神経保護と見なされる特性でまとめられており、これらのスパイスとその生物活性化合物の神経保護には何も負の影響もありません。この問題の重要性は、まだあまり効果的ではないADの薬理学的治療に基づいています。さらに、これらのスパイスの推奨事項と処方は、神経変性に対する影響の疑問と堅牢な証拠の欠如によって依然として浸透しています。文献検索では、この記事に含まれるすべてのスパイスには、神経保護に関連する抗炎症および抗酸化作用を伴う生物活性化合物があることが示唆されています。現在まで、人間のスパイス摂取量は均一ではなく、その兆候についてコンセンサスはなく、慢性消費は神経保護の安全性と有効性を保証します。したがって、このトピックに関する臨床的証拠は、ADの正式なアジュバント治療になるために必要です。

Alzheimer's disease (AD) is the most prevalent dementia in the elderly, causing disability, physical, psychological, social, and economic damage to the individual, their families, and caregivers. Studies have shown some spices, such as saffron, rosemary, cinnamon, turmeric, and ginger, have antioxidant and anti-inflammatory properties that act in inhibiting the aggregation of acetylcholinesterase and amyloid in AD. For this reason, spices have been studied as beneficial sources against neurodegenerative diseases, including AD. In this sense, this study aims to present a review of some spices (Saffron, Rosemary, Cinnamon, Turmeric and Ginger) and their bioactive compounds, most consumed and investigated in the world regarding AD. In this article, scientific evidence is compiled in clinical trials in adults, the elderly, animals, and in vitro, on properties considered neuroprotective, having no or negative effects on neuroprotection of these spices and their bioactive compounds. The importance of this issue is based on the pharmacological treatment for AD that is still not very effective. In addition, the recommendations and prescriptions of these spices are still permeated by questioning and lack of robust evidence of their effects on neurodegeneration. The literature search suggests all spices included in this article have bioactive compounds with anti-inflammatory and antioxidant actions associated with neuroprotection. To date, the amounts of spice ingestion in humans are not uniform, and there is no consensus on its indication and chronic consumption guarantees safety and efficacy in neuroprotection. Therefore, clinical evidence on this topic is necessary to become a formal adjuvant treatment for AD.

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