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Foods (Basel, Switzerland)2022Mar29Vol.11issue(7)

アリウムitivumおよびアリウムアンペロプラサムの葉と球根の化学組成と農業特性、およびリステリアモノサイトゲンおよびその他の食物病原体に対するそれらの作用

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文献タイプ:
  • Journal Article
概要
Abstract

この作業では、Allium sativum L.と2つのA. ampeloprasum L. varの2つの栽培品種の球根と葉からのエッセンシャルオイルの化学組成を研究することを目指しました。ホルメンス。さらに、バイオフィルムの形成により、食物汚染の原因となる4つの一般的な細菌株(Listeria bacytogenes、ascherichia coli、acinetobacter baumannii、および黄色ブマンニ)に対する活性を調査しました。細菌バイオフィルムの感受性は、結晶バイオレットアッセイによって評価されましたが、細菌細胞で発生する代謝変化はMTTテストを通じて確認されました。エッセンシャルオイルは、種と栽培品種の間で異なる組成をしているものの、最も特徴的な成分の存在によって特徴付けられました。エッセンシャルオイルは、病原性細菌の能力を阻害してバイオフィルム(L.モノサイトゲンに対して最大79.85)を形成し、細胞代謝(L.モノサイトゲンとaureusに対する68.57%および68.89%の阻害)に作用しました。これらの食品媒介性細菌に対して行動するエッセンシャルオイルの能力は、産業用途のさらなるアイデアを示唆し、これらのエッセンシャルオイルの食品防腐剤としての汎用性を確認できます。

この作業では、Allium sativum L.と2つのA. ampeloprasum L. varの2つの栽培品種の球根と葉からのエッセンシャルオイルの化学組成を研究することを目指しました。ホルメンス。さらに、バイオフィルムの形成により、食物汚染の原因となる4つの一般的な細菌株(Listeria bacytogenes、ascherichia coli、acinetobacter baumannii、および黄色ブマンニ)に対する活性を調査しました。細菌バイオフィルムの感受性は、結晶バイオレットアッセイによって評価されましたが、細菌細胞で発生する代謝変化はMTTテストを通じて確認されました。エッセンシャルオイルは、種と栽培品種の間で異なる組成をしているものの、最も特徴的な成分の存在によって特徴付けられました。エッセンシャルオイルは、病原性細菌の能力を阻害してバイオフィルム(L.モノサイトゲンに対して最大79.85)を形成し、細胞代謝(L.モノサイトゲンとaureusに対する68.57%および68.89%の阻害)に作用しました。これらの食品媒介性細菌に対して行動するエッセンシャルオイルの能力は、産業用途のさらなるアイデアを示唆し、これらのエッセンシャルオイルの食品防腐剤としての汎用性を確認できます。

In this work, we aimed to study the chemical composition of the essential oils from bulbs and leaves of two cultivars of Allium sativum L. and two of A. ampeloprasum L. var. holmense. Moreover, we investigated their activity against four common bacterial strains responsible for food contamination (Listeria monocytogenes, Escherichia coli, Acinetobacter baumannii, and Staphylococcus aureus) by formation of biofilms. The susceptibility of bacterial biofilms was evaluated by crystal violet assay, whereas the metabolic changes occurring in the bacterial cells were ascertained through the MTT test. The essential oils were characterized by the presence of most characteristic components, although with different composition between the species and the cultivars. The essential oils inhibited the capacity of the pathogenic bacteria to form biofilms (up to 79.85 against L. monocytogenes) and/or acted on their cell metabolism (with inhibition of 68.57% and 68.89% against L. monocytogenes and S. aureus, respectively). The capacity of the essential oils to act against these foodborne bacteria could suggests further ideas for industrial applications and confirms the versatility of these essential oils as food preservatives.

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