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フラボノイドは、治療効果を持ち、いくつかの病理の予防に作用する自然の植物化学物質です。これらの植物化学物質は、種子、穀物、紅茶、コーヒー、ワイン、チョコレート、ココア、野菜、主に柑橘類に含まれています。ネオヘスペリジン、ヘスペリジン、ヘスペレチンは、抗炎症性および抗酸化能を持つフラバノンサブクラスの柑橘系フラボノイドです。ネオヘスペリジンは、ネオヘスペリジンジヒドロカルコン(NHDC)の形で、甘味料として食事特性を持っています。一般に、これらのフラバノンは、骨粗鬆症や変形性関節症などの骨疾患を制御する戦略として調査されてきました。この文献レビューでは、骨の健康に対するネオヘスペリジン、ヘスペリジンとそのアグリコン、ヘスペレチンの効果を調査した研究をまとめました。in vitroの研究では、これらのフラバノンが抗耐性および抗炎症効果を発揮し、破骨細胞マーカーの発現を阻害し、反応性酸素種、炎症誘発性サイトカイン、およびメトリックスメタロプロテイナーゼレベルのレベルを低下させることが示されました。同様に、そのような研究は、脱毛芽球性細胞の骨形成の可能性を支持し、骨形成マーカーの過剰発現を誘発しました。in vivoでは、これらのフラバノンは骨欠損の再生を支持し、関節炎および歯周炎誘発モデルの炎症を最小限に抑えました。さらに、彼らは卵巣切除モデルに有意な抗誘発効果を発揮し、脳骨の骨量減少を減らし、骨密度の増加を促進しました。研究は臨床分野に進むべきですが、これらのフラバノンは、代謝、自己免疫、または炎症性骨疾患の進行を制御する治療的可能性を持っている可能性があります。
フラボノイドは、治療効果を持ち、いくつかの病理の予防に作用する自然の植物化学物質です。これらの植物化学物質は、種子、穀物、紅茶、コーヒー、ワイン、チョコレート、ココア、野菜、主に柑橘類に含まれています。ネオヘスペリジン、ヘスペリジン、ヘスペレチンは、抗炎症性および抗酸化能を持つフラバノンサブクラスの柑橘系フラボノイドです。ネオヘスペリジンは、ネオヘスペリジンジヒドロカルコン(NHDC)の形で、甘味料として食事特性を持っています。一般に、これらのフラバノンは、骨粗鬆症や変形性関節症などの骨疾患を制御する戦略として調査されてきました。この文献レビューでは、骨の健康に対するネオヘスペリジン、ヘスペリジンとそのアグリコン、ヘスペレチンの効果を調査した研究をまとめました。in vitroの研究では、これらのフラバノンが抗耐性および抗炎症効果を発揮し、破骨細胞マーカーの発現を阻害し、反応性酸素種、炎症誘発性サイトカイン、およびメトリックスメタロプロテイナーゼレベルのレベルを低下させることが示されました。同様に、そのような研究は、脱毛芽球性細胞の骨形成の可能性を支持し、骨形成マーカーの過剰発現を誘発しました。in vivoでは、これらのフラバノンは骨欠損の再生を支持し、関節炎および歯周炎誘発モデルの炎症を最小限に抑えました。さらに、彼らは卵巣切除モデルに有意な抗誘発効果を発揮し、脳骨の骨量減少を減らし、骨密度の増加を促進しました。研究は臨床分野に進むべきですが、これらのフラバノンは、代謝、自己免疫、または炎症性骨疾患の進行を制御する治療的可能性を持っている可能性があります。
Flavonoids are natural phytochemicals that have therapeutic effects and act in the prevention of several pathologies. These phytochemicals can be found in seeds, grains, tea, coffee, wine, chocolate, cocoa, vegetables and, mainly, in citrus fruits. Neohesperidin, hesperidin and hesperetin are citrus flavonoids from the flavanones subclass that have anti-inflammatory and antioxidant potential. Neohesperidin, in the form of neohesperidin dihydrochalcone (NHDC), also has dietary properties as a sweetener. In general, these flavanones have been investigated as a strategy to control bone diseases, such as osteoporosis and osteoarthritis. In this literature review, we compiled studies that investigated the effects of neohesperidin, hesperidin and its aglycone, hesperetin, on bone health. In vitro studies showed that these flavanones exerted an antiosteoclastic and anti- inflammatory effects, inhibiting the expression of osteoclastic markers and reducing the levels of reactive oxygen species, proinflammatory cytokines and matrix metalloproteinase levels. Similarly, such studies favored the osteogenic potential of preosteoblastic cells and induced the overexpression of osteogenic markers. In vivo, these flavanones favored the regeneration of bone defects and minimized inflammation in arthritis- and periodontitis-induced models. Additionally, they exerted a significant anticatabolic effect in ovariectomy models, reducing trabecular bone loss and increasing bone mineral density. Although research should advance to the clinical field, these flavanones may have therapeutic potential for controlling the progression of metabolic, autoimmune or inflammatory bone diseases.
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