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背景:茶は世界中で頻繁に消費されますが、紅茶が消費される主要なタイプである集団では、お茶の飲酒と死亡リスクとの関連は決定的ではありません。 目的:カフェイン代謝における遺伝的変異による全原因および原因特異的死亡率と潜在的な効果の修正との茶消費の関連を評価する。 設計:前向きコホート研究。 設定:英国のバイオバンク。 参加者:498 043 2006年から2010年までのベースラインタッチスクリーンアンケートに記入した40〜69歳の男性と女性。 測定:癌、すべての心血管疾患(CVD)、虚血性心疾患、脳卒中、呼吸器疾患など、すべての原因と主要な死亡原因による自己報告された茶摂取量と死亡。 結果:11。2年の追跡期間の中央値の間に、茶摂取量が多いほど、1日2カップ以上を飲んだ人の間では、全死因死亡リスクが低くなりました。お茶の飲酒と比較して、1日あたり1人以下、2〜3、4〜5、6〜8〜9、および10カップ以上を飲む参加者のハザード比(95%CIS)は0.95(95%CIでした、0.91から1.00)、0.87(CI、0.84〜0.91)、0.88(CI、0.84〜0.91)、0.88(CI、0.84〜0.92)、0.91(CI、0.86〜0.97)、および0.89(CI、0.84〜0.955)、 それぞれ。すべてのCVD、虚血性心疾患、および脳卒中による死亡率については、逆関連が見られました。調査結果は、参加者がコーヒーを飲んだかどうかに関係なく、カフェイン代謝の遺伝的スコアを飲んだかどうかに関係なく類似していた。 制限:茶摂取量の潜在的に重要な側面(たとえば、ポーションサイズや茶の強度など)は評価されませんでした。 結論:カフェイン代謝の遺伝的変異に関係なく、1日あたり2カップ以上を飲んでいる人の間では、茶摂取量の増加と関連していました。これらの発見は、摂取量が多い場合でも、茶が健康的な食事の一部であることができることを示唆しています。 主要な資金源:国立がん研究所内研究プログラム。
背景:茶は世界中で頻繁に消費されますが、紅茶が消費される主要なタイプである集団では、お茶の飲酒と死亡リスクとの関連は決定的ではありません。 目的:カフェイン代謝における遺伝的変異による全原因および原因特異的死亡率と潜在的な効果の修正との茶消費の関連を評価する。 設計:前向きコホート研究。 設定:英国のバイオバンク。 参加者:498 043 2006年から2010年までのベースラインタッチスクリーンアンケートに記入した40〜69歳の男性と女性。 測定:癌、すべての心血管疾患(CVD)、虚血性心疾患、脳卒中、呼吸器疾患など、すべての原因と主要な死亡原因による自己報告された茶摂取量と死亡。 結果:11。2年の追跡期間の中央値の間に、茶摂取量が多いほど、1日2カップ以上を飲んだ人の間では、全死因死亡リスクが低くなりました。お茶の飲酒と比較して、1日あたり1人以下、2〜3、4〜5、6〜8〜9、および10カップ以上を飲む参加者のハザード比(95%CIS)は0.95(95%CIでした、0.91から1.00)、0.87(CI、0.84〜0.91)、0.88(CI、0.84〜0.91)、0.88(CI、0.84〜0.92)、0.91(CI、0.86〜0.97)、および0.89(CI、0.84〜0.955)、 それぞれ。すべてのCVD、虚血性心疾患、および脳卒中による死亡率については、逆関連が見られました。調査結果は、参加者がコーヒーを飲んだかどうかに関係なく、カフェイン代謝の遺伝的スコアを飲んだかどうかに関係なく類似していた。 制限:茶摂取量の潜在的に重要な側面(たとえば、ポーションサイズや茶の強度など)は評価されませんでした。 結論:カフェイン代謝の遺伝的変異に関係なく、1日あたり2カップ以上を飲んでいる人の間では、茶摂取量の増加と関連していました。これらの発見は、摂取量が多い場合でも、茶が健康的な食事の一部であることができることを示唆しています。 主要な資金源:国立がん研究所内研究プログラム。
BACKGROUND: Tea is frequently consumed worldwide, but the association of tea drinking with mortality risk remains inconclusive in populations where black tea is the main type consumed. OBJECTIVE: To evaluate the associations of tea consumption with all-cause and cause-specific mortality and potential effect modification by genetic variation in caffeine metabolism. DESIGN: Prospective cohort study. SETTING: The UK Biobank. PARTICIPANTS: 498 043 men and women aged 40 to 69 years who completed the baseline touchscreen questionnaire from 2006 to 2010. MEASUREMENTS: Self-reported tea intake and mortality from all causes and leading causes of death, including cancer, all cardiovascular disease (CVD), ischemic heart disease, stroke, and respiratory disease. RESULTS: During a median follow-up of 11.2 years, higher tea intake was modestly associated with lower all-cause mortality risk among those who drank 2 or more cups per day. Relative to no tea drinking, the hazard ratios (95% CIs) for participants drinking 1 or fewer, 2 to 3, 4 to 5, 6 to 7, 8 to 9, and 10 or more cups per day were 0.95 (95% CI, 0.91 to 1.00), 0.87 (CI, 0.84 to 0.91), 0.88 (CI, 0.84 to 0.91), 0.88 (CI, 0.84 to 0.92), 0.91 (CI, 0.86 to 0.97), and 0.89 (CI, 0.84 to 0.95), respectively. Inverse associations were seen for mortality from all CVD, ischemic heart disease, and stroke. Findings were similar regardless of whether participants also drank coffee or not or of genetic score for caffeine metabolism. LIMITATION: Potentially important aspects of tea intake (for example, portion size and tea strength) were not assessed. CONCLUSION: Higher tea intake was associated with lower mortality risk among those drinking 2 or more cups per day, regardless of genetic variation in caffeine metabolism. These findings suggest that tea, even at higher levels of intake, can be part of a healthy diet. PRIMARY FUNDING SOURCE: National Cancer Institute Intramural Research Program.
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