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骨格筋の質量と機能を維持するために、高齢者がさまざまな食事タンパク質サプリメントを使用しており、手付かずにしています。高品質のタンパク質は同化ドライバーとして機能し、筋肉の強さとパフォーマンスを改善するのに役立ちます。以前は、大豆タンパク質は、マウスの筋肉量および筋線維断面積の除去誘発性喪失を有意に減衰させ、ユビキチン化の阻害と脛骨前筋におけるIRS-1の分解を伴うことを報告しました。また、寝たきりの患者の筋肉の体積と強度を増加させました。本研究では、活発な運動がないタクシー運転手における筋肉機能に対する食事の大豆補給の効果を調査しました。36歳から71歳までの25人の健康で男性のタクシー運転手について、最小限の運動を行う症例対照研究を実施しました。それらは、30日間蒸し大豆50 gを補充した毎日の食事(夕食)を食べた大豆ダイエットグループ(n = 13)と、大豆サプリメントを受けなかったコントロールダイエットグループ(n = 12)を食べた2つの栄養グループに分けられました。次に、30日間の大豆摂取の前後のグループで、筋肉断面積(CSA)と筋肉の強度と機能を測定しました。両方のダイエットグループの体重は、時間の経過とともに有意な差はありませんでした。ただし、30日間の大豆補給の後、大豆飼育グループは、対照群と比較して、筋肉CSAとグリップ強度が有意に高い筋肉CSAを発達させました。結論として、食事の大豆の補給は、運動に欠けているタクシー運転手の筋肉機能を改善しました。
骨格筋の質量と機能を維持するために、高齢者がさまざまな食事タンパク質サプリメントを使用しており、手付かずにしています。高品質のタンパク質は同化ドライバーとして機能し、筋肉の強さとパフォーマンスを改善するのに役立ちます。以前は、大豆タンパク質は、マウスの筋肉量および筋線維断面積の除去誘発性喪失を有意に減衰させ、ユビキチン化の阻害と脛骨前筋におけるIRS-1の分解を伴うことを報告しました。また、寝たきりの患者の筋肉の体積と強度を増加させました。本研究では、活発な運動がないタクシー運転手における筋肉機能に対する食事の大豆補給の効果を調査しました。36歳から71歳までの25人の健康で男性のタクシー運転手について、最小限の運動を行う症例対照研究を実施しました。それらは、30日間蒸し大豆50 gを補充した毎日の食事(夕食)を食べた大豆ダイエットグループ(n = 13)と、大豆サプリメントを受けなかったコントロールダイエットグループ(n = 12)を食べた2つの栄養グループに分けられました。次に、30日間の大豆摂取の前後のグループで、筋肉断面積(CSA)と筋肉の強度と機能を測定しました。両方のダイエットグループの体重は、時間の経過とともに有意な差はありませんでした。ただし、30日間の大豆補給の後、大豆飼育グループは、対照群と比較して、筋肉CSAとグリップ強度が有意に高い筋肉CSAを発達させました。結論として、食事の大豆の補給は、運動に欠けているタクシー運転手の筋肉機能を改善しました。
Various dietary protein supplements are used by the elderly and bedridden to maintain their skeletal muscle mass and functions. High-quality proteins act as an anabolic driver and help to improve muscle strength and performance. Previously, we reported that soy protein significantly attenuates denervation-induced loss of muscle mass and myofiber cross sectional area in mice with inhibition of ubiquitination and degradation of IRS-1 in tibialis anterior muscle. It also increased muscle volume and strength in bedridden patients. In the present study, we investigated the effects of dietary soybean supplementation on muscle functions in taxi drivers lacking vigorous physical exercise. We conducted a case-control study on 25 healthy, male taxi drivers between the ages of 36 and 71 y performing minimal physical exercise. They were divided into two dietary groups: the soybean diet group (n=13) who ate daily meals (dinner) supplemented with 50 g of steamed soybean for 30 d and the control diet group (n=12) who received no soybean supplement. Next, we measured the muscle cross-sectional area (CSA) and muscle strength and function in both the groups before and after 30 d of soybean intake. The body weights of both diet groups did not differ significantly over time. However, after 30 d of soybean supplementation, the soybean-fed group developed significantly higher muscle CSA and grip strength compared to the control groups. In conclusion, dietary soybean supplementation improved muscle function in taxi drivers who lacked exercise.
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