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Molecules (Basel, Switzerland)2023Mar13Vol.28issue(6)

N-ヘキサンおよびコールドプレス抽出と比較して、酵素媒介支援溶媒抽出によって抽出されたミルクアザミオイル

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文献タイプ:
  • Journal Article
概要
Abstract

シリマリンとミルクアザミオイルには、ユニークな生物学的利点があります。ただし、シリマリンをミルクアザミオイルに塗布することは依然として課題です。この研究では、酵素を介した溶媒抽出を使用したミルクアザミ油条件におけるシリマリンの含有量を調査し、応答表面の方法論によって最適化しました。酵素を介した溶媒抽出を使用した最適な抽出条件は次のとおりでした。酵素アドレス含有量は3.06 mg/mLで、酵素加水分解温度は55.09°C、酵素加水分解時間は66.28分でした。酵素媒介支援溶媒によって抽出されたオイルは、N-ヘキサンおよびコールドプレスで抽出されたものとさらに比較されました。結果は、酵素を介した補助溶媒を使用したオイル抽出の酸値(2.20±0.01 mg/g)と最高のα-トコフェロール含有量(0.62±±0.00 mg/g)、総フェノール(7.67±0.01 mg/g/g)が低いことを示しています。g)、およびフラボノイド(1.06±0.13 mg/g)。さらに、牛乳アザミオイルの抗酸化能力がさらに調査されました。結果は、酵素を介した支援溶媒抽出オイルが、酸化物が低い脂質含有量で最も強い抗酸化能力を持っていることを示しました。したがって、酵素を介した溶媒抽出は、牛乳アザミオイルを抽出するための優れた方法です。

シリマリンとミルクアザミオイルには、ユニークな生物学的利点があります。ただし、シリマリンをミルクアザミオイルに塗布することは依然として課題です。この研究では、酵素を介した溶媒抽出を使用したミルクアザミ油条件におけるシリマリンの含有量を調査し、応答表面の方法論によって最適化しました。酵素を介した溶媒抽出を使用した最適な抽出条件は次のとおりでした。酵素アドレス含有量は3.06 mg/mLで、酵素加水分解温度は55.09°C、酵素加水分解時間は66.28分でした。酵素媒介支援溶媒によって抽出されたオイルは、N-ヘキサンおよびコールドプレスで抽出されたものとさらに比較されました。結果は、酵素を介した補助溶媒を使用したオイル抽出の酸値(2.20±0.01 mg/g)と最高のα-トコフェロール含有量(0.62±±0.00 mg/g)、総フェノール(7.67±0.01 mg/g/g)が低いことを示しています。g)、およびフラボノイド(1.06±0.13 mg/g)。さらに、牛乳アザミオイルの抗酸化能力がさらに調査されました。結果は、酵素を介した支援溶媒抽出オイルが、酸化物が低い脂質含有量で最も強い抗酸化能力を持っていることを示しました。したがって、酵素を介した溶媒抽出は、牛乳アザミオイルを抽出するための優れた方法です。

Silymarin and milk thistle oil have unique biological benefits; however, applying silymarin to milk thistle oil remains a challenge. In this research, the content of silymarin in milk thistle oil conditions using enzyme-mediated solvent extraction was investigated and optimized by response surface methodology. The optimal extraction conditions using enzyme-mediated solvent extraction were as follows: the enzyme-added content was 3.06 mg/mL, the enzymatic hydrolysis temperature was 55.09 °C, and the enzymatic hydrolysis time was 66.28 min. Oil extracted by the enzyme-mediated assisted solvent was further compared with those extracted with n-hexane and cold pressing. Results indicated that the oil extraction using the enzyme-mediated assisted solvent had a lower acid value (2.20 ± 0.01 mg/g) and the highest α-tocopherol content (0.62 ± 0.00 mg/g), total phenols (7.67 ± 0.01 mg/g), and flavonoids (1.06 ± 0.13 mg/g). Furthermore, the antioxidant capacity of milk thistle oils was further investigated. The results showed that the enzyme-mediated assisted solvent-extracted oil had the strongest antioxidant capacity with lower lipid oxide content. Therefore, enzyme-mediated solvent extraction is an excellent method for extracting milk thistle oil.

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