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Nutrients2023May26Vol.15issue(11)

米国における牛肉摂取量の傾向:国民健康栄養調査の分析、2001-2018

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文献タイプ:
  • Journal Article
概要
Abstract

肉(牛肉を含む)に関するエビデンスに基づいた食事のアドバイスには、ライフステージ全体で牛肉やその他の赤身肉の摂取量を正確に評価する必要があります。牛肉の摂取量は、「赤や加工肉」などの幅広いカテゴリを使用するため、誤分類の対象となります。現在の研究では、全国健康栄養調査(NHANES)2001-2018(n = 74,4611)に参加しているアメリカ人の間で、牛肉の総牛肉(すなわち、あらゆる牛肉タイプ)と特定の牛肉の種類(新鮮なリーン、グラウンド、加工)の摂取傾向(n = 74,461)特徴付けられ、通常の摂取量をNHANES 2011-2018(n = 30,679)を使用して評価しました。通常の摂取量の牛肉は、アメリカ人の2020年から2025年の食事ガイドライン(DGA)で報告されている健康な米国スタイルの食事パターン(HDP)をモデルにした関連するタンパク質食品サブグループの摂取量と比較しました。一人当たりの牛肉消費量は、2〜18歳で平均12 g(p <0.0001)、2年間のNHANESサイクルあたり19〜59歳で5.7 g(p = 0.0004)で、18年間の時間枠にわたって減少しました。60歳以上のアメリカ人には変わらないまま。一人当たり、2歳以上のアメリカ人は1日あたり42.2 g(1.5オンス)の総牛肉を消費しました。一人当たりの新鮮な牛肉の消費量は、1日あたり33.4 g(1.2オンス)でした。一人当たりの摂取量は、すべての年齢層で類似しており、「肉、家禽、卵」(MPE)のサブグループでは、毎日のHDPモデルの3.7オンス相当量を下回っていましたが、牛肉の牛肉の摂取量の約75%はHDPモデリング内にありました。。摂取傾向からの証拠は、牛肉が大多数のアメリカ人によって過剰に消費されるのではなく、2000カロリーレベルでDGAのHDPでモデル化されたMPEおよび赤身肉の量内であることを示唆しています。

肉(牛肉を含む)に関するエビデンスに基づいた食事のアドバイスには、ライフステージ全体で牛肉やその他の赤身肉の摂取量を正確に評価する必要があります。牛肉の摂取量は、「赤や加工肉」などの幅広いカテゴリを使用するため、誤分類の対象となります。現在の研究では、全国健康栄養調査(NHANES)2001-2018(n = 74,4611)に参加しているアメリカ人の間で、牛肉の総牛肉(すなわち、あらゆる牛肉タイプ)と特定の牛肉の種類(新鮮なリーン、グラウンド、加工)の摂取傾向(n = 74,461)特徴付けられ、通常の摂取量をNHANES 2011-2018(n = 30,679)を使用して評価しました。通常の摂取量の牛肉は、アメリカ人の2020年から2025年の食事ガイドライン(DGA)で報告されている健康な米国スタイルの食事パターン(HDP)をモデルにした関連するタンパク質食品サブグループの摂取量と比較しました。一人当たりの牛肉消費量は、2〜18歳で平均12 g(p <0.0001)、2年間のNHANESサイクルあたり19〜59歳で5.7 g(p = 0.0004)で、18年間の時間枠にわたって減少しました。60歳以上のアメリカ人には変わらないまま。一人当たり、2歳以上のアメリカ人は1日あたり42.2 g(1.5オンス)の総牛肉を消費しました。一人当たりの新鮮な牛肉の消費量は、1日あたり33.4 g(1.2オンス)でした。一人当たりの摂取量は、すべての年齢層で類似しており、「肉、家禽、卵」(MPE)のサブグループでは、毎日のHDPモデルの3.7オンス相当量を下回っていましたが、牛肉の牛肉の摂取量の約75%はHDPモデリング内にありました。。摂取傾向からの証拠は、牛肉が大多数のアメリカ人によって過剰に消費されるのではなく、2000カロリーレベルでDGAのHDPでモデル化されたMPEおよび赤身肉の量内であることを示唆しています。

Evidence-based dietary advice regarding meats (including beef), requires accurate assessment of beef and other red meat intakes across life stages. Beef intake is subject to misclassification due to the use of broad categories such as "red and processed meat". In the current study, intake trends for total beef (i.e., any beef type) and specific beef types (fresh lean, ground, processed) among Americans participating in the National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES) 2001-2018 (n = 74,461) were characterized and usual intake was assessed using NHANES 2011-2018 (n = 30,679). The usual intake amounts of beef were compared to those of relevant protein food subgroups modeled in the Healthy U.S.-Style Dietary Pattern (HDP) reported in the 2020-2025 Dietary Guidelines for Americans (DGA). Total per capita beef consumption declined an average of 12 g (p < 0.0001) for ages 2-18 years and 5.7 g (p = 0.0004) for ages 19-59 years per 2-yr NHANES cycle, over the 18-year timeframe, while remaining unchanged for Americans aged 60+ years. On a per capita basis, Americans aged 2 years and older consumed 42.2 g (1.5 ounces) of total beef per day. Fresh lean beef per capita consumption was 33.4 g (1.2 ounces) per day. Per capita intake was similar across all age groups and below the daily HDP modeled amount of 3.7 ounce equivalents for the "Meats, Poultry, Eggs" (MPE) subgroup, while approximately 75% of beef consumers' intakes of total beef was within HDP modeling. Evidence from intake trends suggests beef is not overconsumed by the majority of Americans but rather within the amounts for MPE and red meat modeled in the HDP of the DGA at the 2000-calorie level.

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