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玄米は、白米のより健康的な代替品として提唱されています。ただし、ヒ素およびその他の農薬汚染物質の濃度は、白よりも玄米の方が大きいです。白米よりも多くの玄米を消費することの潜在的な健康リスクと利点は不明のままです。したがって、主流の栄養メッセージは、白米の上に玄米を擁護するべきではありません。このミニレビューは、より最近の調査結果に重点を置いて、食事性ヒ素曝露に関連する最も顕著な概念を要約し、白米よりも多くの玄米を消費するリスクと利点の両方の証拠を消費者に提供することを目的としています。リスクベネフィットの評価は栄養の挑戦的な新しいフロンティアであるにもかかわらず、研究者は調査結果を検証し、証拠を固めるための評価を追求する必要があります。暫定的には、消費者はヒ素曝露の用量がその毒性を決定することを認識する必要があり、玄米には白米よりも大きな濃度のヒ素が含まれています。
玄米は、白米のより健康的な代替品として提唱されています。ただし、ヒ素およびその他の農薬汚染物質の濃度は、白よりも玄米の方が大きいです。白米よりも多くの玄米を消費することの潜在的な健康リスクと利点は不明のままです。したがって、主流の栄養メッセージは、白米の上に玄米を擁護するべきではありません。このミニレビューは、より最近の調査結果に重点を置いて、食事性ヒ素曝露に関連する最も顕著な概念を要約し、白米よりも多くの玄米を消費するリスクと利点の両方の証拠を消費者に提供することを目的としています。リスクベネフィットの評価は栄養の挑戦的な新しいフロンティアであるにもかかわらず、研究者は調査結果を検証し、証拠を固めるための評価を追求する必要があります。暫定的には、消費者はヒ素曝露の用量がその毒性を決定することを認識する必要があり、玄米には白米よりも大きな濃度のヒ素が含まれています。
Brown rice has been advocated for as a healthier alternative to white rice. However, the concentration of arsenic and other pesticide contaminants is greater in brown rice than in white. The potential health risks and benefits of consuming more brown rice than white rice remain unclear; thus, mainstream nutritional messaging should not advocate for brown rice over white rice. This mini-review aims to summarize the most salient concepts related to dietary arsenic exposure with emphasis on more recent findings and provide consumers with evidence of both risks and benefits of consuming more brown rice than white rice. Despite risk-benefit assessments being a challenging new frontier in nutrition, researchers should pursue an assessment to validate findings and solidify evidence. In the interim, consumers should be cognizant that the dose of arsenic exposure determines its toxicity, and brown rice contains a greater concentration of arsenic than white rice.
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