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芳香族アミンは、N-アセチル化とヒドロキサミン酸へのN-ヒドロキシル化によって代謝される可能性があります。その後、これらは共役であり、N、O-スルホン酸塩、N、O-グルクロニドコンジュゲートを形成します。N、O-スルホン酸塩は、親化合物のタンパク質、RNA、DNA、およびグルタチオンのような低分子化合物への共有結合に関与する活性的な中間体を生成する非常に不安定な代謝物です。このペーパーでは、in vivoの硫酸化を減少させるために使用される方法について説明し、それにより、N-ヒドロキシ-2-アセチルアミノフルオレンおよびN-ヒドロキシ-4-アセチルアミノ-4'-フルオロビペニルからのより安定したN、O-グルクロニドの形成を強化します。アセトアミノフェンの前処理は硫酸塩の利用可能性を低下させますが、結果の分析を複雑にする多くの副作用をもたらします。8%のカゼインダイエットは、ラットの硫酸塩の入手可能性をコントロールの約20%に減らし、硫酸化を減らすための効果的なアプローチを提供します。硫酸化の最も効果的な選択的阻害は、ペンタクロロフェノールによるものであり、これは両方のヒドロキサミン酸のN、Oスルホン化を非常に強く減少させ、N-アセチル基を保持しているDNA付加物の形成を選択的に阻害します。この阻害剤と関連する2,6-ジクロロ-4-ニトロフェノールを使用するために、芳香族アミンによる腫瘍形成の開始と促進におけるヒドロキサム酸の硫酸化の役割を研究することができます。
芳香族アミンは、N-アセチル化とヒドロキサミン酸へのN-ヒドロキシル化によって代謝される可能性があります。その後、これらは共役であり、N、O-スルホン酸塩、N、O-グルクロニドコンジュゲートを形成します。N、O-スルホン酸塩は、親化合物のタンパク質、RNA、DNA、およびグルタチオンのような低分子化合物への共有結合に関与する活性的な中間体を生成する非常に不安定な代謝物です。このペーパーでは、in vivoの硫酸化を減少させるために使用される方法について説明し、それにより、N-ヒドロキシ-2-アセチルアミノフルオレンおよびN-ヒドロキシ-4-アセチルアミノ-4'-フルオロビペニルからのより安定したN、O-グルクロニドの形成を強化します。アセトアミノフェンの前処理は硫酸塩の利用可能性を低下させますが、結果の分析を複雑にする多くの副作用をもたらします。8%のカゼインダイエットは、ラットの硫酸塩の入手可能性をコントロールの約20%に減らし、硫酸化を減らすための効果的なアプローチを提供します。硫酸化の最も効果的な選択的阻害は、ペンタクロロフェノールによるものであり、これは両方のヒドロキサミン酸のN、Oスルホン化を非常に強く減少させ、N-アセチル基を保持しているDNA付加物の形成を選択的に阻害します。この阻害剤と関連する2,6-ジクロロ-4-ニトロフェノールを使用するために、芳香族アミンによる腫瘍形成の開始と促進におけるヒドロキサム酸の硫酸化の役割を研究することができます。
Aromatic amines can be metabolized by N-acetylation and N-hydroxylation to hydroxamic acids; these subsequently are conjugated to form the N,O-sulfonate and N,O-glucuronide conjugates. The N,O-sulfonates are highly labile metabolites that generate reactive intermediates involved in the covalent binding of the parent compound to protein, RNA and DNA, as well as to low molecular compounds like glutathione. This paper discusses methods used to decrease sulfation in vivo, and thereby to enhance the formation of the more stable N,O-glucuronides from N-hydroxy-2-acetylaminofluorene and N-hydroxy-4-acetylamino-4'-fluorobiphenyl. Acetaminophen pretreatment decreases the sulfate availability, but results in many side effects that complicate the analysis of the results. An 8% casein diet reduces the sulfate availability in the rat to approximately 20% of control and thus offers an effective approach to decrease sulfation. The most effective selective inhibition of sulfation is by pentachlorophenol, which very strongly reduces N,O-sulfonation of both hydroxamic acids, and selectively inhibits the formation of DNA adducts that have retained the N-acetyl group. This inhibitor and the related 2,6-dichloro-4-nitrophenol can be employed to study the role of sulfation of hydroxamic acids in initiation and promotion of tumor formation by aromatic amines.
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