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Die Nahrung19780101Vol.22issue(3)

食品における生体アミンの役割

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文献タイプ:
  • Journal Article
概要
Abstract

生物学的に活性なアミンは、チーズ、植物食品、ワインなど、多くの食品の正常な成分です。これらの低分子量オーガニックベースは、大量が摂取されたり、異化の自然なメカニズムが阻害されない限り、個人にとって危険を表しません。ハンガリー製のチーズ、家庭用野菜、果物、その他の食品のヒスタミンおよびチラミン含有量に関する調査が行われました。この論文では、食物衛生と食物薬物の相互作用の観点からアミンの問題に注意を向けたいと思います。

生物学的に活性なアミンは、チーズ、植物食品、ワインなど、多くの食品の正常な成分です。これらの低分子量オーガニックベースは、大量が摂取されたり、異化の自然なメカニズムが阻害されない限り、個人にとって危険を表しません。ハンガリー製のチーズ、家庭用野菜、果物、その他の食品のヒスタミンおよびチラミン含有量に関する調査が行われました。この論文では、食物衛生と食物薬物の相互作用の観点からアミンの問題に注意を向けたいと思います。

Biologically active amines are normal constituents of many foods for example cheese, plant foods and wines. These low molecular weight organic based do not represent any hazard to individuals, unless large quantities are ingested or natural mechanism of their catabolism are inhibited. Investigations were performed concerning the histamine and tyramine content of the Hungarian made cheese, domestic vegetables, fruits and some other foods. In this paper we should like to draw the attention to the problems of amines from the point of view of food hygiene and food-drug interactions.

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