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The British journal of nutrition1982Mar01Vol.47issue(2)

羊の大腸の研究1大腸のセクションでの発酵と吸収

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
概要
Abstract

1.異なる食事を与えられた羊の大腸のセグメントにおける消化器の成分の発酵と吸収は、羊が吸収性のない腸マーカーを投与した期間後に屠殺時に得られた腸内含有量の分析によって研究されました。2。刻んだ羊の乾燥ルツェルン(メディカゴ・サティバ)では、乾燥物質(DM)と有機物(OM)の割合が付随する増加を伴う大腸全体に水の純吸収がありました。62 g om、1.66 gの非尿素非アンモニアニトロゲン(nu-nan)および0.6 g(尿素 + NH3(盲腸および近位結腸)の正味消失がありました。OMおよびNuに有意な変化はありませんでした。- 大腸の残りの流れは、0.3 gのNH3-Nの正味の消失(VFA)もありました洞窟の代謝は、新鮮な牧草地を放牧する羊でも研究されています。洞窟からのn/dは、バガスと尿素を摂取した羊では、この地域に魚の食事を加えると、1.4 gのNH3-N/Dが明らかに吸収されました。d盲腸と近位結腸から。後者の食事では、比較的高いVFA濃度と生産に関連する1 gのnu-nan/dの純利益がありました。総合すると、これらの結果は、盲腸の微生物発酵が、大麦の食事をした羊の方が他の食事をしたものよりも広範囲であることを示しています。5.ルツェルンが飼育された牧草地と牧草地が飼育した羊のru胃と盲腸からのダイジェスタにおける個々のVFAの割合、およびバガスベースまたは大麦の食事を与えられた羊の盲腸からのダイジェスタも報告され、議論されています。6.一般的に、結果は、時目と程度は低い程度の近位結腸が、大腸内の消化器の成分の発酵と吸収の主要な領域であることを示しています。

1.異なる食事を与えられた羊の大腸のセグメントにおける消化器の成分の発酵と吸収は、羊が吸収性のない腸マーカーを投与した期間後に屠殺時に得られた腸内含有量の分析によって研究されました。2。刻んだ羊の乾燥ルツェルン(メディカゴ・サティバ)では、乾燥物質(DM)と有機物(OM)の割合が付随する増加を伴う大腸全体に水の純吸収がありました。62 g om、1.66 gの非尿素非アンモニアニトロゲン(nu-nan)および0.6 g(尿素 + NH3(盲腸および近位結腸)の正味消失がありました。OMおよびNuに有意な変化はありませんでした。- 大腸の残りの流れは、0.3 gのNH3-Nの正味の消失(VFA)もありました洞窟の代謝は、新鮮な牧草地を放牧する羊でも研究されています。洞窟からのn/dは、バガスと尿素を摂取した羊では、この地域に魚の食事を加えると、1.4 gのNH3-N/Dが明らかに吸収されました。d盲腸と近位結腸から。後者の食事では、比較的高いVFA濃度と生産に関連する1 gのnu-nan/dの純利益がありました。総合すると、これらの結果は、盲腸の微生物発酵が、大麦の食事をした羊の方が他の食事をしたものよりも広範囲であることを示しています。5.ルツェルンが飼育された牧草地と牧草地が飼育した羊のru胃と盲腸からのダイジェスタにおける個々のVFAの割合、およびバガスベースまたは大麦の食事を与えられた羊の盲腸からのダイジェスタも報告され、議論されています。6.一般的に、結果は、時目と程度は低い程度の近位結腸が、大腸内の消化器の成分の発酵と吸収の主要な領域であることを示しています。

1. Fermentation and absorption of constituents of digesta in segments of the large intestine of sheep given different diets were studied by analysis of gut contents obtained at slaughter after a period during which the sheep had been administered a non-absorbable gut marker. 2. In sheep given chopped, dried lucerne (Medicago sativa) there was net absorption of water throughout the large intestine with concomitant increases in the proportion of dry matter (DM) and organic matter (OM). There was net disappearance of 62 g OM, 1.66 g non-urea non-ammonia-nitrogen (NU-NAN) and 0.6 g (urea + NH3(-N in the caecum and proximal colon. There was no significant change in OM and NU-NAN flow through the remainder of the large intestine but there was a net disappearance of 0.3 g NH3-N. There was also net appearance of volatile fatty acids (VFA) in the caecum, most of which was apparently absorbed before the rectum. 3. Metabolism in the caecum was also studied in sheep grazing fresh pasture or consuming one of three sugar cane-bagasse-based diets, or barley pellets. In the lucerne- and pasture-fed sheep there was a net disappearance of approximately 0.5 g NH3-N/d from the caecum, while in sheep fed on bagasse plus urea, 1.4 g NH3-N/d was apparently absorbed from this region. The addition of fish meal to this latter diet resulted in apparent disappearance of 5.3 g NH3-N/d from the caecum and proximal colon. 4. There was apparent loss of NU-NAN from the caecum of sheep on all diets except the barley diet. With the latter diet there was a net gain of 1 g NU-NAN/d which was associated with relatively high VFA concentration and production; taken together these results indicate that microbial fermentation in the caecum was more extensive in the sheep fed on the barley diet than in those fed on the other diets. 5. The proportions of individual VFA in digesta from the rumen and caecum of lucerne-fed and pasture-fed sheep and in digesta from the caecum of sheep given the bagasse-based or barley diets are also reported and discussed. 6. In general the results indicate that the caecum and to a lesser extent the proximal colon were the major regions of fermentation and absorption of the components of the digesta in the large intestine.

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