Loading...
Giornale di batteriologia, virologia ed immunologia19820101Vol.75issue(7-12)

[食中毒の発生を担当する食品におけるブドウ球菌エンテロトキシンとサーモヌクレアーゼの産生のダイナミクス]

,
,
,
PMID:7188262DOI:
文献タイプ:
  • English Abstract
  • Journal Article
概要
Abstract

さまざまな食中毒の発生の原因となる食品におけるブドウ球菌成長、熱ヌクレアーゼ、およびエンテロトキシン産生の挙動について説明します。商業生活のさまざまなステップで食品の衛生状態を評価するための単純な臨床検査としての熱角核推定の重要性について説明します。

さまざまな食中毒の発生の原因となる食品におけるブドウ球菌成長、熱ヌクレアーゼ、およびエンテロトキシン産生の挙動について説明します。商業生活のさまざまなステップで食品の衛生状態を評価するための単純な臨床検査としての熱角核推定の重要性について説明します。

The behaviour of staphylococcal growth, thermonuclease and enterotoxin production in foods responsible of different food poisoning outbreaks is described. The significance of thermonuclease estimation, as a simple laboratory test for evaluating the hygienic status of foods in different steps of their commercial life, is discussed.

医師のための臨床サポートサービス

ヒポクラ x マイナビのご紹介

無料会員登録していただくと、さらに便利で効率的な検索が可能になります。

Translated by Google