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リンゴ、梨、梅、チェリー、グレープ、イチゴ、ラズベリー、ブラックベリー、ピークフルーツのグルコース、フルクトース、スクロース、およびソルビトール含有量が文献からまとめられました。それらの範囲、平均、標準偏差、および分散係数の割合が計算されました。個々の果物には、ソルビトールの含有量、グルコース:フルクトース比、および種類、季節、または地理的起源によってわずかな程度しか影響されないスクロース含有量に関連する特徴的なパターンがあります。多くの場合、処理はショ糖含有量に顕著な影響を及ぼします。
リンゴ、梨、梅、チェリー、グレープ、イチゴ、ラズベリー、ブラックベリー、ピークフルーツのグルコース、フルクトース、スクロース、およびソルビトール含有量が文献からまとめられました。それらの範囲、平均、標準偏差、および分散係数の割合が計算されました。個々の果物には、ソルビトールの含有量、グルコース:フルクトース比、および種類、季節、または地理的起源によってわずかな程度しか影響されないスクロース含有量に関連する特徴的なパターンがあります。多くの場合、処理はショ糖含有量に顕著な影響を及ぼします。
The glucose, fructose, sucrose, and sorbitol content of apple, pear, plum, cherry, grape, strawberry, raspberry, blackberry, and peak fruit was compiled from the literature; their range, mean, standard deviation, and percent coefficient of variance were calculated. The individual fruits have characteristic patterns relating to their sorbitol content, glucose: fructose ratio, and sucrose content which are influenced to only a small degree by variety, season, or geographic origin. Processing in many cases has a marked effect on sucrose content.
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