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この研究は、韓国がんセンター病院で実施された症例対照研究のデータに基づいて、高麗人参の摂取に関連するさまざまな癌のリスクを提示します。高麗人参のインテカーズは、癌と比較してがんのリスクが低下した[オッズ比= 0.50、95%信頼区間(CI)= 0.44-0.58]。高麗人参の種類では、癌のオッズ比は、新鮮な高麗人参吸血症者の0.37(95%CI = 0.29-0.46)、0.57(95%CI = 0.48-0.68)、白老抽出物intcers、0.30(95%CI =0.22-0.41)ホワイトジンセンパウダーインテカーの場合、および赤高麗人参のintcersの場合は0.20(95%CI = 0.08-0.50)。しかし、新鮮な高麗人参のスライス、新鮮な高麗人参ジュース、白い高麗人参の茶のインテカは、リスクの低下を示さなかった。高麗人参の摂取量の上昇と期間が上昇するとリスクが減少し、用量反応関係が示されました。癌部位では、オッズ比は唇、口腔、咽頭の癌で0.47でした。食道癌の場合は0.20;胃がんの0.36;結腸直腸癌の0.42;肝臓がんの0.48;膵臓癌の0.22;喉頭癌の0.18;肺がんの0.55;卵巣癌の0.15。しかし、女性の乳房、子宮子宮頸部、尿膀胱、甲状腺のがんでは、高麗人参の摂取量とは関連していませんでした。肺、唇、口腔、咽頭、および肝臓の癌では、高麗人参の摂取量を持つ喫煙者は、高麗人参摂取のない喫煙者と比較してオッズ比の減少を示しました。これらの調査結果は、高麗人参のインテカーズが非インテルカーと比較してほとんどの癌のリスクが低下したという見解を支持しています(250語で抽象化された抽象的な)
この研究は、韓国がんセンター病院で実施された症例対照研究のデータに基づいて、高麗人参の摂取に関連するさまざまな癌のリスクを提示します。高麗人参のインテカーズは、癌と比較してがんのリスクが低下した[オッズ比= 0.50、95%信頼区間(CI)= 0.44-0.58]。高麗人参の種類では、癌のオッズ比は、新鮮な高麗人参吸血症者の0.37(95%CI = 0.29-0.46)、0.57(95%CI = 0.48-0.68)、白老抽出物intcers、0.30(95%CI =0.22-0.41)ホワイトジンセンパウダーインテカーの場合、および赤高麗人参のintcersの場合は0.20(95%CI = 0.08-0.50)。しかし、新鮮な高麗人参のスライス、新鮮な高麗人参ジュース、白い高麗人参の茶のインテカは、リスクの低下を示さなかった。高麗人参の摂取量の上昇と期間が上昇するとリスクが減少し、用量反応関係が示されました。癌部位では、オッズ比は唇、口腔、咽頭の癌で0.47でした。食道癌の場合は0.20;胃がんの0.36;結腸直腸癌の0.42;肝臓がんの0.48;膵臓癌の0.22;喉頭癌の0.18;肺がんの0.55;卵巣癌の0.15。しかし、女性の乳房、子宮子宮頸部、尿膀胱、甲状腺のがんでは、高麗人参の摂取量とは関連していませんでした。肺、唇、口腔、咽頭、および肝臓の癌では、高麗人参の摂取量を持つ喫煙者は、高麗人参摂取のない喫煙者と比較してオッズ比の減少を示しました。これらの調査結果は、高麗人参のインテカーズが非インテルカーと比較してほとんどの癌のリスクが低下したという見解を支持しています(250語で抽象化された抽象的な)
This study presents the risk of various cancers in relation to ginseng intake based on the data from a case-control study conducted in the Korea Cancer Center Hospital. Ginseng intakers had a decreased risk [odds ratio = 0.50, 95% confidence interval (CI) = 0.44-0.58] for cancer compared with nonintakers. On the type of ginseng, the odds ratios for cancer were 0.37 (95% CI = 0.29-0.46) for fresh ginseng extract intakers, 0.57 (95% CI = 0.48-0.68) for white ginseng extract intakers, 0.30 (95% CI = 0.22-0.41) for white ginseng powder intakers, and 0.20 (95% CI = 0.08-0.50) for red ginseng intakers. Intakers of fresh ginseng slice, fresh ginseng juice, and white ginseng tea, however, showed no decreasing risk. There was a decrease in risk with the rising frequency and duration of ginseng intake, showing a dose-response relationship. On the site of cancer, the odds ratios were 0.47 for cancer of the lip, oral cavity, and pharynx; 0.20 for esophageal cancer; 0.36 for stomach cancer; 0.42 for colorectal cancer; 0.48 for liver cancer; 0.22 for pancreatic cancer; 0.18 for laryngeal cancer; 0.55 for lung cancer; and 0.15 for ovarian cancer. In cancers of the female breast, uterine cervix, urinary bladder, and thyroid gland, however, there was no association with ginseng intake. In cancers of the lung, lip, oral cavity and pharynx, and liver, smokers with ginseng intake showed decreased odds ratios compared with smokers without ginseng intake. These findings support the view that ginseng intakers had a decreased risk for most cancers compared with nonintakers.(ABSTRACT TRUNCATED AT 250 WORDS)
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