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39のBos Taurus、14のバイソンバイソン、および20のBos xバイソンFedの食事が粗飼料と濃縮の割合が異なる食事を含む3つの実験が、成長、消化能力、枝肉、および肉の特性を評価します。Bos Taurusは、1日あたりより多く(p <.05)フィードを消費し、非常に寒い時期を除いて、バイソンやBos xバイソンよりも急速に(p <.05)獲得しました。ゲインの効率は、すべての種の種類で類似していた。バイソンやボスXバイソンが、高等域の食事でボスのおうし座以上のものを獲得する傾向はありませんでした。バイソンとBos Xバイソンは、評価されたすべての成分(つまり、DM、CP、GE、NDF、ヘミセルロース、セルロース)の消化係数が高かった(P <.10〜.01)。種x食事の相互作用は有意ではなく、バイソンのより高い消化係数が高走行の食事に固有ではなかったことを示しています。バイソンとそのハイブリッドには、チャックとリブのカットを除くすべての卸売りのカットには、より多く(p <.05)リーンミートと少ない(p <.01)脂肪トリムがありました。バイソンの12番目のrib骨の脂肪の厚さは、バイソンの癌脂肪の大部分が胸部の上にあるため、ボス牡牛座のそれよりも高かった(p <.01)。BisonとBos X Bisonは、Bos Taurusよりも後角での枝肉の割合が高く(p <.01)、より低い(p <.01)割合を持っていました。せん断力と感覚の柔らかさのスコアは、バイソンがより柔らかく(p <.05)柔らかく、bosおうし座とは異なるフレーバー(p <.01)を示しました。BisonとBos X Bisonは、Longissimus筋肉にコレステロールを増やし、Bos Taurusよりも皮下脂肪にはより少ない(p <.05)がありました(p <.01)。バイソンは、赤い繊維の割合に本質的に違いはなく、Bos Taurusよりも白い筋肉繊維の白の割合が低く(p <.01)割合がありました。
39のBos Taurus、14のバイソンバイソン、および20のBos xバイソンFedの食事が粗飼料と濃縮の割合が異なる食事を含む3つの実験が、成長、消化能力、枝肉、および肉の特性を評価します。Bos Taurusは、1日あたりより多く(p <.05)フィードを消費し、非常に寒い時期を除いて、バイソンやBos xバイソンよりも急速に(p <.05)獲得しました。ゲインの効率は、すべての種の種類で類似していた。バイソンやボスXバイソンが、高等域の食事でボスのおうし座以上のものを獲得する傾向はありませんでした。バイソンとBos Xバイソンは、評価されたすべての成分(つまり、DM、CP、GE、NDF、ヘミセルロース、セルロース)の消化係数が高かった(P <.10〜.01)。種x食事の相互作用は有意ではなく、バイソンのより高い消化係数が高走行の食事に固有ではなかったことを示しています。バイソンとそのハイブリッドには、チャックとリブのカットを除くすべての卸売りのカットには、より多く(p <.05)リーンミートと少ない(p <.01)脂肪トリムがありました。バイソンの12番目のrib骨の脂肪の厚さは、バイソンの癌脂肪の大部分が胸部の上にあるため、ボス牡牛座のそれよりも高かった(p <.01)。BisonとBos X Bisonは、Bos Taurusよりも後角での枝肉の割合が高く(p <.01)、より低い(p <.01)割合を持っていました。せん断力と感覚の柔らかさのスコアは、バイソンがより柔らかく(p <.05)柔らかく、bosおうし座とは異なるフレーバー(p <.01)を示しました。BisonとBos X Bisonは、Longissimus筋肉にコレステロールを増やし、Bos Taurusよりも皮下脂肪にはより少ない(p <.05)がありました(p <.01)。バイソンは、赤い繊維の割合に本質的に違いはなく、Bos Taurusよりも白い筋肉繊維の白の割合が低く(p <.01)割合がありました。
Three experiments involving 39 Bos taurus, 14 Bison bison, and 20 Bos x Bison fed diets differing in proportions of roughage and concentrate to evaluate growth, digestive capability, carcass, and meat characteristics are reported. Bos taurus consumed more (P < .05) feed per day and gained more (P < .05) rapidly than bison or Bos x Bison except during a period of extremely cold weather. Efficiency of gain was similar for all species types. There was no tendency for bison or Bos x Bison to gain more than Bos taurus on the higher-roughage diets. Bison and Bos x Bison had higher (P < .10 to .01) digestion coefficients for all components evaluated (i.e., DM, CP, GE, NDF,hemicellulose, and cellulose). Species x diet interactions were not significant, indicating that the higher digestion coefficients of bison were not specific to high-roughage diets. Bison and their hybrids had more (P < .05) lean meat and less (P < .01) fat trim in all wholesale cuts except the chuck and rib cuts. Fat thickness at the 12th rib of bison was higher (P < .01) than that of Bos taurus because most of the carcass fat of bison is located over the thoracic area. Bison and Bos x Bison had higher (P < .01) dressing percentages and a lower (P < .01) proportion of their carcass in the hindquarter than Bos taurus. Shear force and sensory tenderness scores indicated bison were more (P < .05) tender and had a flavor different (P < .01) from that of Bos taurus. Bison and Bos x Bison had more (P < .01) cholesterol in the longissimus muscle and less (P < .05) in the subcutaneous fat than Bos taurus. Bison had a lower (P < .01) percentage of white and higher percentage of intermediate muscle fibers than Bos taurus with essentially no difference in percentage of red fibers.
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