Loading...
Nutrition and cancer19930101Vol.20issue(2)

米国の3つの地域における黒人と白人の食事の比較

,
,
,
,
,
,
,
,
,
文献タイプ:
  • Comparative Study
  • Journal Article
  • Multicenter Study
概要
Abstract

食事因子は、黒人の癌リスクの増加に寄与する可能性があります。この仮説を調査するための最初のステップとして、米国の3つの地域からランダムに選択された1,976人の大人(881人の黒人と1,095人の白)とのインタビューによって得られた食物頻度データを調べました。先験的な仮説は、黒人が果物や野菜が少なく、特に飽和脂肪が多い食事を摂取する可能性が高いということでした。期待に反して、黒人は、がんから保護されていると考えられる果物や野菜のより頻繁な消費者でした(たとえば、柑橘類、アブラナ科野菜、ビタミンAおよびCが豊富な野菜)。総脂肪と飽和脂肪の両方の摂取量は、白人よりも黒人の方がわずかに低かった。この分析は、がんの病因におけるこれらの食事因子の役割を除外していませんが、黒人間の過剰な癌リスクを果物や野菜の消費頻度、または脂肪自体の摂取量に帰することは不十分であることを示しています。これは、がんリスクの人種的格差に関する代替の食事の説明が将来の研究で追求されるべきであることを示唆しています。

食事因子は、黒人の癌リスクの増加に寄与する可能性があります。この仮説を調査するための最初のステップとして、米国の3つの地域からランダムに選択された1,976人の大人(881人の黒人と1,095人の白)とのインタビューによって得られた食物頻度データを調べました。先験的な仮説は、黒人が果物や野菜が少なく、特に飽和脂肪が多い食事を摂取する可能性が高いということでした。期待に反して、黒人は、がんから保護されていると考えられる果物や野菜のより頻繁な消費者でした(たとえば、柑橘類、アブラナ科野菜、ビタミンAおよびCが豊富な野菜)。総脂肪と飽和脂肪の両方の摂取量は、白人よりも黒人の方がわずかに低かった。この分析は、がんの病因におけるこれらの食事因子の役割を除外していませんが、黒人間の過剰な癌リスクを果物や野菜の消費頻度、または脂肪自体の摂取量に帰することは不十分であることを示しています。これは、がんリスクの人種的格差に関する代替の食事の説明が将来の研究で追求されるべきであることを示唆しています。

Dietary factors may contribute to the increased cancer risk of blacks. As a first step to explore this hypothesis, we examined food frequency data obtained by interview with 1,976 adults (881 blacks and 1,095 whites) randomly selected from three areas of the United States. The a priori hypothesis was that blacks were more likely to consume diets low in fruits and vegetables and/or high in fat, particularly saturated fat. Contrary to expectation, blacks were more frequent consumers of fruits and vegetables considered to be protective against cancer (e.g., citrus fruits, cruciferous vegetables, and vegetables rich in vitamins A and C). Intake of both total and saturated fat was slightly lower among blacks than whites. This analysis does not rule out a role for these dietary factors in the etiology of cancer but indicates that ascribing the excess cancer risk among blacks to their frequency of fruit and vegetable consumption or intake of fat per se is inadequate. This suggests that alternative dietary explanations for the racial disparity in cancer risk should be pursued in future studies.

医師のための臨床サポートサービス

ヒポクラ x マイナビのご紹介

無料会員登録していただくと、さらに便利で効率的な検索が可能になります。

Translated by Google