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共通の臨床使用におけるセルロースと食物繊維の発酵性(イノラキソール、繊維形式、VI-シブリン、ルネラックス、ペクチン)は、18歳の健康から16.6%胎児ホモジネートの短鎖脂肪酸、乳酸、およびアンモニアのin vitro産生として測定されました。ボランティア。結果は、Englystの方法によって決定されるように、可溶性および不溶性の非硬質多糖の含有量と比較されました。繊維中の可溶性非留置性多糖類の量は、インキュベーションの6時間(r = 0.94、p <0.002)および24時間(r = 0.98、p <0.0002)後の短鎖脂肪酸の平均生成と密接に関連していました。。アンモニアの平均生成は、繊維の可溶性画分に反比例していました(6時間後、r = -0.93、p <0.003; 24時間後、r = -0.90、p <0.006)。これらの変数は、繊維の不溶性画分に依存していませんでした。in vitroの発酵性は繊維の間でかなり異なりました。セルロースとイノラキソール(ステルカリアガム)はほとんど酵素ではありませんでした、繊維形式(小麦ブランベース)は低悪性度発酵可能でした。そして、ペクチンは非常に発酵性でした。これらの発見は、水溶解度が食物繊維の発酵性の程度を決定し、それによりアンモニアの対応する細菌同化を決定することを支持しています。糞便性ホモジネートにおける短鎖脂肪酸産生のin vitro測定は、食物繊維を分類するために一般的に使用される方法を補足する可能性があります。
共通の臨床使用におけるセルロースと食物繊維の発酵性(イノラキソール、繊維形式、VI-シブリン、ルネラックス、ペクチン)は、18歳の健康から16.6%胎児ホモジネートの短鎖脂肪酸、乳酸、およびアンモニアのin vitro産生として測定されました。ボランティア。結果は、Englystの方法によって決定されるように、可溶性および不溶性の非硬質多糖の含有量と比較されました。繊維中の可溶性非留置性多糖類の量は、インキュベーションの6時間(r = 0.94、p <0.002)および24時間(r = 0.98、p <0.0002)後の短鎖脂肪酸の平均生成と密接に関連していました。。アンモニアの平均生成は、繊維の可溶性画分に反比例していました(6時間後、r = -0.93、p <0.003; 24時間後、r = -0.90、p <0.006)。これらの変数は、繊維の不溶性画分に依存していませんでした。in vitroの発酵性は繊維の間でかなり異なりました。セルロースとイノラキソール(ステルカリアガム)はほとんど酵素ではありませんでした、繊維形式(小麦ブランベース)は低悪性度発酵可能でした。そして、ペクチンは非常に発酵性でした。これらの発見は、水溶解度が食物繊維の発酵性の程度を決定し、それによりアンモニアの対応する細菌同化を決定することを支持しています。糞便性ホモジネートにおける短鎖脂肪酸産生のin vitro測定は、食物繊維を分類するために一般的に使用される方法を補足する可能性があります。
The fermentability of cellulose and dietary fibre in common clinical use (Inolaxol, Fiberform, Vi-Siblin, Lunelax, pectin) was measured as the in vitro production of short-chain fatty acids, lactate, and ammonia in 16.6% faecal homogenates from 18 healthy volunteers. The results were compared with the contents of soluble and insoluble non-starch polysaccharides as determined by the method of Englyst. The amounts of soluble non-starch polysaccharides in the fibre were closely associated with the mean productions of short-chain fatty acids after 6 h (R = 0.94, p < 0.002) and 24 h (R = 0.98, p < 0.0002) of incubation. The mean production of ammonia was inversely related to the soluble fraction of the fibre (after 6 h, R = -0.93, p < 0.003; after 24 h, R = -0.90, p < 0.006). These variables were not dependent on the insoluble fractions of the fibre. The in vitro fermentability differed considerably among the fibres: cellulose and Inolaxol (sterculia gum) were almost non-fermentable, Fiberform (wheat bran-based) was low-grade fermentable, Vi-Siblin and Lunelax (both ispaghula husk) were intermediately fermentable, and pectin was highly fermentable. These findings support that the water solubility determines the degree of fermentability of dietary fibre and thereby the corresponding bacterial assimilation of ammonia. In vitro measurements of short-chain fatty acid production in faecal homogenates may hence supplement commonly used methods to classify dietary fibre.
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