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ピチア脂肪炎の呼吸は、高濃度の発酵性糖または酸素制限のいずれによって抑制されませんでした。発酵は、高糖濃度によって誘発されるのではなく、好気性条件によって不活性化されました。ピルビン酸デヒドロゲナーゼの活性は構成的でした。対照的に、ピルビン酸デカルボキシラーゼ、アルコールデヒドロゲナーゼ、およびアルデヒドデヒドロゲナーゼは、酸素張力の減少によって誘導されました。P.染色では、ピルビン酸デカルボキシラーゼは解糖からのシグナルによって誘導されないことが実証されました。Saccharomyces cerevisiaeとは反対に、ピルビン酸デカルボキシラーゼはリン酸によって阻害されませんでした。
ピチア脂肪炎の呼吸は、高濃度の発酵性糖または酸素制限のいずれによって抑制されませんでした。発酵は、高糖濃度によって誘発されるのではなく、好気性条件によって不活性化されました。ピルビン酸デヒドロゲナーゼの活性は構成的でした。対照的に、ピルビン酸デカルボキシラーゼ、アルコールデヒドロゲナーゼ、およびアルデヒドデヒドロゲナーゼは、酸素張力の減少によって誘導されました。P.染色では、ピルビン酸デカルボキシラーゼは解糖からのシグナルによって誘導されないことが実証されました。Saccharomyces cerevisiaeとは反対に、ピルビン酸デカルボキシラーゼはリン酸によって阻害されませんでした。
The respiration of Pichia stipitis was not repressed by either high concentrations of fermentable sugars or oxygen limitation. Fermentation was not induced by high sugar concentrations, but was inactivated by aerobic conditions. The activity of pyruvate dehydrogenase was constitutive. In contrast, pyruvate decarboxylase, alcohol dehydrogenase, and aldehyde dehydrogenase were induced by a reduction in the oxygen tension. It was demonstrated that in P. stipitis, the pyruvate decarboxylase is not induced by a signal from glycolysis. Contrary to Saccharomyces cerevisiae, the pyruvate decarboxylase was not inhibited by phosphate.
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